Yaşamın mimarisini iyi anlamamız lazım...

YAYINLAMA: 04 Mayıs 2022 / 18.47 | GÜNCELLEME: 04 Mayıs 2022 / 18.47

Kim ki para önemsiz diyorsa çok yanılıyor. Alt yapı olmadan üst yapı olmaz!..

Nedir ki alt yapı, üst yapı?..

Alt yapı bir ülkenin ekonomisidir..

Üst yapı ise kültürü, sanatı, mimarlığı…

Yani ruha haz aldıran, nefes aldıran değerler..

Ekonomi düzelmedikçe, bireyler ekonomik özgürlüklerini kazanıp topluma ve kendilerine faydalı birer birey olamadıkça yaşamdan haz almaları ve dengeli, mutlu bir hayat sürdürmeleri de mümkün değildir.

Herkes yükseldiği alanda bir şeyler üretmek zorunluluğunda. Bu hem kendimize hem de içinde yaşadığımız topluma borcumuz bir anlamda.

Fırsat verilirse elbet!..

Sanatın altı sağlam doldurulmalı öncelikle. Ekonomik adaletsizliklerin, liyakatsiz sadakatliler güruhunun falan yok olmasını beklemiyorum elbette ama Sezar’ın hakkının Sezar’a verildiği günleri de görmek istiyorum. Her konuda, her alanda ve herkes için. Bu anlamda yönetici pozisyonunda çalışanların üzerindeki vebal büyük.

Astrologlar bangır bangır bağırıyorlar 2022 ilahi adalet yılı diye. Görelim bakalım…

Bizler Ramazan Bayramı kutlamalarımızla meşgul iken New York’ta “Met Gala” adıyla anılan ve 1971 yılından beri Costume Institute yararına Metropolitan Sanat Müzesi tarafından düzenlenen gösterişli bir gala gecesi yapıldı. Ne tatlı.. :) Gecede  renkli kıyafetleri, ışıltılı makyajları ile yıldızlar geçiti var, olay kostümler var gerçekten. Bu yıl gecenin teması “Gilded Glamour” imiş. Türkçesi “Yaldızlı Cazibe”.

Merak edenler instagramdan #metgala #metgala2022 #metgalaafterparty etiketleriyle bakabilirler…

Herkese çook sevgiler, selamlar…

Yaşamın mimarisini iyi anlamamız lazım...