Kısa bir ara…

YAYINLAMA: 09 Mayıs 2022 / 16.45 | GÜNCELLEME: 09 Mayıs 2022 / 16.45

Bu sabah uyandım.. Neyi ne zaman halletsem dediğim yoğun bir sürecin içinden geçiyorum.. Öncelik sırası belirlemeliydim. 3-4 hafta gazeteye yazı yollamayayım dedim. Hazır Merkür de retroluyor. Sahi ne zamana kadar retrolayacak? Baktım.. 3-4 hafta.. :))

Merkür iletişimi yönetiyor arkadaşlar.. Retroda ise geri hareket ediyor ve iletişimde bir takım kopmalar ya da ertelemeler yaşatıyor. Bak sen şu Merkür’e dedim.. Daha başlamadan üzerimde hazırlık yapıyor.. ;) Hem de bu defa yönetici gezegeni ikizlerde yapıyor retroyu.. çift kat etki demektir bu..

Bir önceki Merkür retrosunda yeni yeni ilgileniyorum retroyla falan. Bir seminere davet edildim. İstanbul’dan iletişim alanında bir profesör gelecek, aile içi iletişim, ergenlikte iletişim vs. konularında seminer verecek. Seminer tam Merkür retrosunun ilk günü. Nasıl merak içindeyim ne olacak ne anlatacak ne yaşayacağız derken seminer sabahı mesaj geldi. Seminer iptal hocamız ani rahatsızlanmış uçağa dahi binememiş. Hey yavrum hey.. Sistem tıkır tıkır işliyor…

Yani arkadaşlar Merkür bize random atabilir dikkat. Dün öğrendim random atmak ne demek.. Biri tweet atmış. “Şu 30 yaş üstü ne acayip hiç random atmıyorlar gülücük emojisi koyuyorlar” demiş. 30 yaş üstü bilmiyor deyince benim bütün nöronlar aktif oldu tabi.. 30 yaş üstüyüm ve random atmak ne bilmiyorum.. :)

Hemen Emre’ye sordum. Önce bi şaşırdı bilmiyorum diye. Anne dedi çok komik bulduğunu ifade etmek için rastgele klavyeye basarsın. 8-10 karakter öyle rastgele. “Djfjşdidğıyz” gibi. Haa dedim ben onu küfür anlıyodum… :))

Tekrar görüşünceye kadar herkese çook sevgiler selamlar…

Kısa bir ara…