Seçim Hepimizin!..

YAYINLAMA: 10 Mayıs 2023 / 11.00 | GÜNCELLEME: 10 Mayıs 2023 / 11.00

Oy ve Ötesi

Arkadaşlar, 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’yle ilgili bir yazı paylaşıyor olacağım bugün.

Oy ve ötesi tamamen partiler ötesi, bağımsız gönüllülerden oluşan bir dernek. Ben de kendileriyle bu yıl tanıştım ve gönüllü oldum. Bu pazar hep birlikte sandık başlarında görevde olacağız. Kimimiz müşahit, kimimiz okul sorumlusu, ilçe sorumlusu, il sorumlusu ya da bölge sorumlusu olarak. Tek amacımız seçim sonunda kayıt altına alınacak tutanakların en güvenli ve doğru şekilde, hiçbir parti lehine ya da aleyhine sahtekarlık yapılmadan YSK’ya ulaştırılmasını sağlamak ve bunun için çaba göstermek olacak.

oyveotesi.org adresinden sisteme kayıt olabilir, bu oluşuma siz de katkıda bulunabilirsiniz. Özellikle avukat gönüllülere ekstra ihtiyaç var. Kayıt sonrası bulunduğunuz şehirdeki sorumlular sizinle iletişime geçecektir.

Gaziantepliler için 13 Mayıs saat 14:00’de son eğitim toplantısı yapılacak. Halka açık olup kayıt yaptırmadan da katılım sağlayabilirsiniz. Toplantı yeri Tuğcan Oteli. Gönüllü olmayıp seçimde ne yapması gerektiğini öğrenmek isteyen seçmenler de katılabilir.

Ayrıca Oy ve Ötesi Gaziantep İl Sorumlusu Derya Çiftçi’nin sunum yapacağı zoom toplantısına katılarak da oyunuzu nasıl kullanacağınıza dair bilgi alabilirsiniz. Toplantı herkese açık. 12 Mayıs Cuma Günü saat 20:30’da zoom’da. Toplantı kimliği 378 903 6311 şifre addmersin

Arkadaşlar bugünkü yazım bir köşe yazısından çok bilgilendirme yazısı gibi oldu ama farkında olalım ki seçim hepimizin.. sonucu da hepimizin.. Bu nedenle bu konuya hassasiyet gösterdim.

Kimi vatandaşta bir panik havası var. Seçim sonrası iç savaş çıkacak vs. Hatta sırf bu sebeple o kadar çok yurtdışına çıkan olmuş ki bilet bulunmuyormuş şu an. Ne diyelim.. Kaçanlar da kendi yüreği kadar..

Güzel ülkem her şeyin en iyisine layık..

Dilerim ki hak ettiğini alır.. Seçmen kazanır…

Sevgiler, selamlar…

Seçim Hepimizin!..
YORUMUNUZU YAZIN, TARTIŞMAYA KATILIN!
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *