Aydınlığa karanlıktan geçilerek gidilir…

YAYINLAMA: 25 Nisan 2023 / 17.47 | GÜNCELLEME: 25 Nisan 2023 / 17.47

Arkadaşlar gökyüzünde gezegenler resmen pazar yeri modunda.. :) Yani bilmiyorum astroloji ile ne kadar ilgileniyorsunuz ama çarşı pazar karışık diyelim…

Kargaşa ve bol krizli bir süreç..

Tarihte canımız Atamız Mustafa Kemal’in aramızdan ayrıldığı zamana benzer bir gökyüzü olduğu bile söyleniyor. Yani sevilen ya da popüler birinin kaybı ya da hakkında beklenmedik şaşırtıcı bir haber çıkması olasılığı var. Ülkemizde ya da dünya genelinde veya bireysel hayatlarımızda.

Sürprizler gezegeni Uranüs aktif. Bu nedenle ne olur ne yaşanır bilinmez. Olumlu ya da olumsuz yeni gündemler mümkün. Kime göre ya da neye göre olumlu ya da olumsuz… artık kim ne tohum ekmişse hayata, kolektife ya da kendine demek isterdim. Fakat Uranüs var işin içinde. Uranüs Boğa’da, Güneş Boğa’da. Yani herkes her türlü sınanabilir… Duyduğumuz ve gördüğümüz bir şeylerin şok etkisi olabilir… ve fakat sonrası aydınlık olacaktır çünkü Boğa güvendir, kalitedir aynı zamanda netliktir.

Tüm bu sözünü ettiğim konular 5 Mayıs’ta gerçekleşecek ay tutulmasının etkileri biraz da arkadaşlar. Ay ve güneş tutulmaları en az üç aylık etkiler içerir. YouTube’tan konuyla ilgili birkaç video izlemenizi öneriyorum. Çünkü malumunuz seçimlere çok az bir zaman kaldı ve sonuçları her birimizi direkt ya da dolaylı illa ki etkileyecek. Türkiye’mizin biliyorsunuz doğum günü 29 Ekim ve burcu da akrep. Bu ay tutulması da akrepte gerçekleşiyor. Ve akrep kriz demektir. Krizle değişmek dönüşmek demektir. Ülkelerin doğum haritalarında ay halkı, güneş yöneticileri temsil eder. Yani tutulma hepimizi ilgilendiriyor. Ve sistemde ay kadınları, güneş de erkekleri sembolize eder. Bu da demek oluyor ki kadınları ilgilendiren konular daha aktif. Bu anlamda bireysel ve toplumsal krizlere dikkat… Hile yapan kadınlara da birbirine güç veren, destekleyen kadınlara da dikkat çekiyor süreç.

Ve tabi ki işin içinde akrep teması varsa finansal gündemler de vardır. Fakat başlıkta da yazdığım gibi karanlıktan geçilerek gidilir aydınlığa. Ülkenin içinden geçtiği ekonomik durum ortada. Ve gökyüzü bizim artık buradan çıkmamızı istiyor diye düşünüyorum. Bunu da akrep etkisiyle yapıyor. Yani tatlılıkla, nezaketle değil. Kaos ve krizle.

Bir de üstelik güney ay düğüm akrepte. Yani bu da şu demek; geçmişin hesapları ortaya dökülüyor. Kuzey ay düğüm ise tam karşısında boğada. Boğa; kaliteyi, gücü, sağlamlığı, güvenliği, konforu temsil eder. Yani ülkem tam bunun zıddı bir pozisyonda. Ve fakat bir buçuk yıllık bir döngü bu. Az kaldı…

Sistem ara ara güneş ve ay tutulmalarıyla bize diyor ki arkadaşlar, “ben konuyu size bıraktım beceremediniz şimdi çekilin ben bu duruma müdahale ediyorum artık...” Hep söylediğim gibi her şey denge için oluyor… Paniğe gerek yok. Ve fakat değişime dönüşüme direnmenin de bu noktada bir faydası yok.

Sevgiler, selamlar…

Aydınlığa karanlıktan geçilerek gidilir…