Kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundan
Arpacıoğlu'ndan sonra belediye daire müdürleri de küfürlü konuşmaya başladı.
Belediye Fen İşleri Müdürü Hüseyin Göğüş'ün, “...tir buradan. Sen alçaksın, komünistsin, senin gibi komünistlerin işini yapamam. Şimdi seni ayağımın altına alırım” diye hakaret ettiği iddiasıyla Ocaklar mahalle muhtarı, Cumhuriyet Savcılığına ve Vilayete başvurdu.
Yıllardan beri Ocaklar mahallesinin bir bölümünde kanalların açıktan aktığını belirten Abdülkadir Yıldırım, Belediye fen işleri müdürlüğüne başvurduklarını ve çukurları mahalle halkının açması koşuluyla, kanalların yapılması için söz aldıklarını söyledi.
Çukurların açılmasından sonra, fen işleri müdürlüğüne defalarca başvurulduğu halde kanalların yapılmadığı vurgulandı.
Yanına mahalle sakinlerinden Salih Kılıç, Mustafa Bulut, Abuş Aslan ve Kemal Türkmen'i de alarak Fen işleri müdürü Hüseyin Göğüş’ün yanına gelen Ocaklar mahalle muhtarı Abdülkadir Yıldırım, vilayete ve savcılığa yaptığı başvuruda hakarete uğradığını söyledi.
Fen müdürü Göğüş'ün “...tir buradan, sen alçaksın, sen komünistsin. Ben komünist mahallelerin işini yapmam, şimdi seni ayağımın altına alırım. Senin gibiler buraya giremez” diye mahalle sakinlerinin yanında kendisini kovduğunu belirtti.
Abdülkadir Yıldırım, olayı birer dilekçe ile vilayet ve Cumhuriyet Savcılığına bildirip Göğüş hakkında davacı olduğunu söyledi.
