ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Bakan ve Milletvekillerinden ilgi bekleniyor

Bakan ve Milletvekillerinden ilgi bekleniyor
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 01.40
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 01.40
Hizmete politik engel…
Resmi kurumlarda, politik nedenlerle yaşanan karmaşa, hizmeti engelliyor. Son aylarda Tek’te üç müdür değişikliği, Gaziantep’te yatırım yapmak bir yana yol ortasında kalan direklerin bile kaldırılmasını engelliyor .
Milli Eğitimde DYP’lilerin baskısıyla gelen İl müdürü sayesinde, hademeler bile partiden kağıt getirerek yer değiştiriyor ama öğretmen açığının kapatılması konusunda Gaziantepli parlamenterlerin önemli bir adım atmamasından yakınıyor.
Gaziantep’te yaz ayları boyunca, Büyükşehir Belediyesi’nin ana arterlerde yaptığı, yol, su kanalizasyon çalışması nedeniyle toz-toprak içinde kaldıklarını, fakat bu hizmetlerin getirilmesi gerektiği için sabredildiğini belirten vatandaşlar, “Belediye’nin çalışmaları bitti. Ancak TEK’in Cadde ortasında bulunan direkleri bir türlü kaldırılmadı .” diye yakınıyor.
Belediye Yetkilileri ise ,”TEK’le bu konuda yazışma yapmaktan bıktık Yağmur suyu kanalı, içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesini bu kadar kısa sürede tamamlamak mümkün değildi. Ama yağışlar başlamadan işlerimizi bitirdik. Ama aylardan beri, TEK’in direklerinin kaldırılması için uğraşıyoruz, ama başında doğru dürüst bir yetkili olmadığından işler halen bekliyor “ diye konuştular.
Gaziantep gibi bir sanayi kentinde, TEK hizmetlerinin yetersiz olmasından, sık, sık yapılan elektrik kesintileri ve arızalardan şikayet edilirken, TEK müessese Müdürlüğü’ne gerçekten hizmet verebilecek birinin getirilmemesini Gaziantep ‘ in yeterince dikkate alınmadığından yakınan Gaziantepliler , “Bakan ve milletvekillerimizi göreve çağırıyoruz. Elektrik kesintileri ve diğer TEK hizmetleri için Gaziantep’e yatırım yapılmasını istiyoruz .” diye konuşuyorlar.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *