ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Belediyeler bakkallık yapmamalı “

“Belediyeler bakkallık yapmamalı “
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 01.51
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 01.51
Kömür satışını 1993 sonuna kadar yapacağını belirten Doğan :
Büyükşehir Belediye meclisi, dün Celal Doğan başkanlığında toplanarak Otobüs İşletme Müdürlüğü, belediye otobüslerinin üzerine alınan ilan ve reklam tarifelerinde yüzde 50 ile yüzde 75 arasında değişen zam oranları meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi.
Tanzim Satış İşletme Müdürlüğü’nün bütçesinin de görüşüldüğü mecliste Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan, belediyelerin bakkallık yapması düşüncesine karşı olduğunu belirterek, yalnızca 1993 yılı için geçerli olmak şartıyla belediyenin kömür satışına devam etmesini kabul ettiğini söyledi. Bu açıklamadan sonra Tanzim Satış İşletme Müdürlüğü’nün 57 milyarlık 1993 mali yılı bütçesi kabul edildi. Büyükşehir Belediyesi’nin 1991 mali yılı idari ve kesin hesaplarının onaylandığı meclis oturumunda, Mazmahor ve Kızılhisar toplu konut alanlarına ait nazım imar planları teklifi hakkında rapor hazır olmadığı için görüşülemedi ve bir sonraki meclise ertelendi.
Toplu konut projeleri için Toplu Konut İdaresi tarafından açılacak kredinin kullanılması için belediye başkanlığına yetki verilmesinin kabul edildiği mecliste, GATEM’de belediye tarafından yaptırılan PTT binasının PTT Başmüdürlüğü tarafından on yıllık süre için kiralanması onaylandı. Meclis 11 Aralık Cuma günü yeniden toplanmak üzere sona erdi.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *