ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Bu nasıl ilgisizlik!

Bu nasıl ilgisizlik!
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 02.46
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 02.46
Başkan “ilgim yok” diyor ama belediye araçları harıl harıl çalışıyor…
Şehitkamil Belediye Başkanı, İpek yolu üzerinde kardeşine ait TIR garajı ile ilgisi olmadığını açıkladı. Haftalardır tartışması süren ve son olarak Şehitkamil Belediyesine ait araçların, TIR garajına dökülen hafriyatı düzenleme çalışmasıyla sonuçlanan olay, dün yapılan açıklama ile yeni boyut kazandı.
Şehitkamil Belediye Başkanı açıklamasında ipek yolu üzerine yapılan TIR garajının kardeşine ait olduğunu itiraf etti. Ancak kendisinin ve belediyenin, bu TIR garajı ile hiçbir ilgisi bulunmadığını söyledi. Kardeşinin bu garaja ortak olduğunu söyleyen Şehitkamil Belediye Başkanı “Olayda usulsüzlük veya kayırma yok. Beni çekemeyen bazı mihrakların konuyu çarpıtması var. Buraya park eden araçlar emniyetçe yasaklanmıştır. Mahalle sakinleri de şikayetçi oldular. Belediye olarak bizde görevimizi yaptık” dedi.
Şehitkamil Belediye Başkanının bu açıklaması üzerine görüşlerini açıklayan nakliyeci ve kamyoncular ise, büyük bir haksızlık ve iftira ile karşı karşıya kaldıklarını söyleyerek, bu kanunsuz duruma dur denilmesini istediler. Nakliyeciler yaptıkları açıklamada şu görüşe yer verdiler. Bize günlerce baskı uygulandı. Bu garaja kardeşine , belediye başkanı yaptırdı. Belediyenin başkanı yaptırdı. Belediyenin araçları gece gündüz burada çalıştı ve resmi alana yapılan garajın kulübeleri kaldırımları taştı. Şehitkamil zabıta memurları sanki yapılacak başka işleri kalmamış gibi her gün bize baskı yapılıyor. Tek amaçları kamyonlarımızı garajlarına park etmemiz. Biz de park etmeyeceğiz. Bu ne kadar sürer ki? Çok çok çileye 1 yıl daha dayanırız. Ama ondan sonra gelsin de bizden oy istesin.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *