ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

CHP Şahinbey İlçe teşkilatından tiyatro ziyafeti

CHP Şahinbey İlçe teşkilatından tiyatro ziyafeti
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 02.46
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 02.46
Lütfü Demir: “SHP ucuz Kahramanlık peşinde”
CHP Şahinbey İlçe Başkanı Lütfü Demir, Cumhurbaşkanlığı seçimlerin de, muhalefetin, Başbakan Demirel’in Cumhurbaşkanı seçilmesine dur demesini istedi.
Başbakan Süleyman Demirel’in koalisyon ortağı SHP’ye bile danışmadan Cumhurbaşkanlığına aday olduğunu belirterek, “Hiçbir siyasi parti milletvekilinin oyuna ihtiyacım yok düşüncesi ile yola çıkman Demirel’e karşı, ülkesinin saygınlığını ve milletvekilliğini şerefine korumak isteyen milletvekilleri üzerine düşeni yapmalıdır” diye konuştu.
SHP’yi ucuz kahramanlık peşinden koşmakla suçlayan CHP Şahinbey İlçe Başkanı Demir, “Eğer SHP’liler gerçekten sorumluluk olsalardı, bir aday çıkarırlar veya boş oy kullanırlardı. Sayın Özal’ın Cumhurbaşkanlığı seçiminde olduğu gibi, şimdi de sosyal demokratları sorumluluğa davet ediyoruz” diye konuştu.
SHP Şahinbey İlçe Teşkilatı’nın kültür etkinlikleri içerisinde bir tiyatro oyununu şehrimize getirdiğini söyleyen Demir, “Siyasette dönen dolapları, siyası ahlaksızları konu alan “Bir Sarı Çizmeli” isimli oyunu halkımıza izleteceğiz” dedi. Nokta tiyatrosu tarafından sahnelecek olan oyun, bugün saat 18.00 ve 21.00 olmak üzere iki kez sergilenecek.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *