ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

ilk gün vatandaşlara bedava ekmek dağıtıldı

ilk gün vatandaşlara bedava ekmek dağıtıldı
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 02.26
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 02.26
Halk Ekmek Fabrikası törenle hizmete açıldı. Halk Ekmek Fabrikasının açılışında vatandaşlara ücretsiz ekmek dağıtıldı.
Şahinbey belediyesi tarafından yaptırılan Halk Ekmek Fabrikası törenle hizmete açıldı. Halk Ekmek Fabrikasının açılışında vatandaşlara ücretsiz ekmek dağıtıldı. Vatandaşlar, bedava dağıtılan ekmeklerden alabilmek için ekmek kamyonuna hücum ettiler.
Vatandaşlara ucuz ve kaliteli ekmek sağlamak amacıyla Şahinbey Belediyesi tarafından 60. Yıl Mahallesi’nde yaptırılan Halk Ekmek Fabrikası’nın açılışı nedeniyle düzenlenen törene Vali Recep Birsin Özen, Şahinbey Belediye Başkanı Yaşar Akyüz, davetliler ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.
Vatandaşlara ucuz ve kaliteli ekmek sağlamak amacıyla Şahinbey Belediyesi tarafından 60. Yıl Mahallesi’nde yaptırılan Halk Ekmek Fabrikası törenle açıldı. Halk Ekmek Fabrikası’nın açılışı nedeniyle düzenlenen törene Vali Recep Birsin Özen, Şahinbey Belediye Başkanı Yaşar Akyüz, davetliler ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.
Modern makinalarla üretim yapan Şahinbey Belediyesi bünyesinde kurulan Halk Ekmek Fabrikasının açılışı ile birlikte üretilen ilk ekmeklerde vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıldı. Bedava ekmekten almak isteyen mahalle sakinleri fabrikanın önünde saatler öncesinde toplanmaya başladılar. Ekmek Fabrikasında üretilen ilk ekmekleri Şahinbey Belediye Başkanı Yaşar Akyüz kendi elleri ile dağıttı. Bedava ekmekleri gören vatandaşlar ekmek kamyonuna hücum ettiler. Ekmek almak isteyenler birbirleri ile kıyasıya mücadele ettiler. Halk Ekmek Fabrikası’nda üretilen ve piyasadan daha düşük fiyatla satılacak olan ekmeklerden bütün vatandaşların yararlanması amacıyla, ekmek satış kulubeleri koyduklarını belirten Belediye Başkanı Yaşar Akyüz, “ Fabrikamızda ekmekler el değmeden modern makinalarda üretiliyor.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *