ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

İşlem 20 dakikada tamam!

İşlem 20 dakikada tamam!
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 02.46
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 02.46
SSK Hastanesi ek polikliniği hizmete hızlı girdi ve üç eczane ile üç vezne açıldı. SSK büyük bir kamburdan kurtulurken, hastaneden 4 saate çıkan hasta, artık 20 dakika da işini bitiriyor… Hasta muayene ücreti geliri 600 milyon lira
Gaziantep SSK Hastanesi ek poliklinik binası hizmete hızlı girdi. Daha önce tek eczane ve yüzde 20 veznesi ile hizmet gören ve büyük izdiham ve kargaşaya sahne olan SSK Hastanesi’nde şimdi sessizlik hâkim. Kuyruklarda sadece 15–20 kişi bulunurken, daha önce hastaneden 4 saatte çıkan hasta, bugün 20 dakika da işini bitiriyor. SSK Hastanesi’nde günde 2500 hasta muayene edilirken, bunlardan yüzde 30’unun sigortasız olduğu belirtildi.
Ek poliklinik binası SSK Hastanesi’ni büyük bir yükten kurtardı. Yeni poliklinikte üç eczane ve üç de yüzde 20 veznesi oluşturuldu ve uzun kuyruklar, dörtle bire indi. SSK Hastanenin rahat bir nefes aldığını hastanın saatlerce beklemekten kurtulduğun söyledi. Vatandaşın hastaneden 20 dakikada çıktığını vurgulayan Sarsu, “Tüm işler seri halde yapılıyor. Artık saatlerce beklemem sıkıntısı olmayacak” dedi. SSK Hastanesi poliklinik önlerinde şimdi büyük bir rahatlamam var. Hastalar, “Şimdi rahatladık” derken değişik kuyruklara girmekten kurtulduklarını söylediler. Son dört ayda 160 bin hastanın muayene edildiği SSK Hastanesi, sigortasızlardan ücreti 600 milyon liraya yakın gelir elde etti.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *