ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Kavaklık’ta ücretsiz kitap dağıtıldı

Kavaklık’ta ücretsiz kitap dağıtıldı
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 02.46
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 02.46
Hıdrellez Bahar Bayramı nedeniyle Kavaklık mesire alanında vatandaşlara ücretsiz kitap dağıtıldı. Sabah saatlerin de havanın kötü olması nedeniyle, yapılması planlanan konser, tiyatro ve halk oyunları gösterileri iptal edildi.
Binlerce yıldan beri her yıl 6 Mayıs’ta mesire alanlarında kutlanan Hıdrellez Bahar Bayramı nedeniyle İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü tarafından Kavaklık mesire alanında piknik yapmaya gelen vatandaşlara ücretsiz kitap dağıtıldı.
Kültür Müdürlüğü tarafından daha önce yapılması planlanan açık hava konseri, tiyatro ve halk oyunları gösterileri gibi etkinlikler sabah hava şartlarını kötü olması nedeniyle iptal edildi. Kültür Müdürü Bekir Taş, insanlara okuma alışkanlığını kazandırmak amacıyla ücretsiz kitap dağıttıklarını belirterek, “İnsanlarımızı okumaya dayalı olarak bilgilendirmek amacıyla Hıdrellez günü ücretsiz kitap dağıtıyoruz” dedi.
Bütün Gazianteplileri kütüphanelerden faydalanmaya çağıran Kültür Müdürü Taş, “Çağımız bilgi, bilim ve teknoloji çağıdır. Eğer Çağı yakalamak istiyorsak, mutlaka kitaba bağlı bir kültürlenmeye yönelmeliyiz” diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *