ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Kurallara uyan sürücüye şeker verilecek

Kurallara uyan sürücüye şeker verilecek
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 02.46
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 02.46
Trafik Haftası şehrimizde çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Kutlamalar çerçevesinde, şehrin kalabalık yerlerine afişler ve pankartlar asıldı. Kutlamalar nedeni ile çeşitli sergiler açılacak ve yarışmalar düzenlenecek ve seminerler verilecektir.
Trafik Şube Müdürlüğü, kurallara uyan sürücüleri ilginç bir yöntemle ödüllendirecek. Trafik kurallarını ihlal etmeyin sürücülere “Şeker” dağıtılacak.
Trafik Şube Müdürü Mehmet Şencan, Trafik Haftası nedeniyle sürücülerin kurallara uymalarını sağlamak ve uyanları da ödüllendireceklerini belirterek, “Hafta boyunca sivil ekiplerimiz belli yerler de bekleyecek. Hangi araçların kurallara uyup uymadığını tespit ederek, 100-500 metre ileride bekleyen resmi ekiplerimize bildirecekler. Kuralara uyan araçlar resim ekiplerimiz tarafında durdurulacak ve sürücülerine şeker veya çikolata ikram edilecek” dedi.
Trafik Haftası kutlamaları çerçevesinde dün şehrimizin çeşitli yerlerine trafikle ilgili uyarıcı nitelikte olan afişler ve pankartlar asıldı. Bugün ise Belediye Şehir Tiyatrosu’nda trafik konulu bir sergi açacak.
Küçük öğrenciler Trafik Haftası boyunca görev başında olacaklar ve çeşitli kavşaklarda polislik görevini yapacaklar. Ayrıca okullarda trafikle ilgili köşeler hazırlanacak. 10 Nisan Pazartesi günü ise Belediye Şehir Tiyatrosu’nda trafik konulu bir seminer düzenlenecek
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *