ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Meslek Yüksek Okulu Müdürü kaza geçirdi

Meslek Yüksek Okulu Müdürü kaza geçirdi
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 02.46
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 02.46
Gaziantep Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Müdürü İbrahim Eksen Güldoğan, geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralandı.
MYO Müdürü İbrahim Esen Güldoğan üniversite ile binevler arasında havanın aşırı yağışlı, zeminin yağan çamur nedeniyle aşırı kaygan olması ve cadde aydınlatılmasının yeterli olmaması nedeniyle saat 23.00 civarında refüje çıkarak elektrik direğine çarptı. Kazada Güldoğan ağır yaralanırken, kullandığı otomobilin tavanı uçtu.
Kaza sırasında ağır yararlanan MYO Müdürü Güldoğan’a G.Ü Tıp Fakültesi’nde ilk müdahale yapıldıktan sonra, Adana Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi’ne kaldırıldı. Güldoğan’ın hayatı tehlikesinin devam ettiği belirtildi.
Kaza yerinden daha önce geçen şoförlerin ifadesine göre, belediye o kısımda refüjü yeniden düzenlediği için cadde kenarında refüj taşları bulunuyordu ve havanın çamur yağışlı olması nedeniyle yol iyi görünmüyordu.
Görgü tanıkları tavanı uçan, elektrik direğine adeta sarılan otomobilden Güldoğan’ın sağ olarak kurtulmasının mucize olduğunu belirtiler. Güldoğan’ın yalnız olması yanında kimse bulunmaması şans olarak nitelendirdi.
Çevresinde çok sevilen Esen Güldoğan’ın ağır bir trafik kazasında ciddi bir şekilde yaralanması büyük bir üzüntü yarattı.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *