ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Mesut Yılmaz’dan telefonla mesaj

Mesut Yılmaz’dan telefonla mesaj
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 02.26
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 02.26
ANAP Şehitkamil ve Şahinbey ilçe kongreleri yapıldı.ANAP’ta başkanlar değişmedi.
ANAP’ta başkanlar değişmedi.
ANAP Şehitkamil ve Şahinbey ilçe kongreleri yapıldı. Her iki ilçe kongresinde de tek liste halinde gidilen seçimlerde eski ilçe başkanları tekrar oybirliği ile eski görevlerine seçildiler.
Genel kurul toplantısı’nda söz alarak konuşan ANAP Şehitkamil İlçe Delegelerinden Hasan Taşçı, yönetimin delege seçimlerini gizli yaptığını öne sürerek, “bir çok arkadaşımızın delege seçildiğinden haberi yoktur” diyerek yönetimi suçladı. Bu söz üzerini ortam birden gerginleşirken Taşçı ve arkadaşları salonu terk ettiler.
Anavatan Partisi Şehitkamil İlçe Teşkilatı’nın Olağan Genel Kurul Toplantısı Cumartesi günü Arı Sinemasında yapıldı. Genel Kurul’da tek liste halinde gidilen seçimlerde Dr. İsmail Hakkı Doğancı tekrar ANAP Şehitkamil İlçe Başkanlığına seçildi. Başkan seçildikten sonra partililere bir konuşma yapan Doğancı, Büyükşehir Belediyesini eleştirerek, “Şehir merkezindeki kaldırımlar pembeye boyanırken kenar mahallelerdeki sokaklar çamurdan geçilemiyor” diye konuştu.
Anavatan Partisi Şahinbey İlçe Teşkilatı Olağan Genel Kurul Toplantısı ise Pazar günü yine aynı salonda yapıldı. ANAP Şahinbey İlçe Başkanı Av. Orhan Kitapçı tek liste halinde gidilen seçimlerde oy birliği ile tekrar başkan seçildi. Şahinbey İlçesi olağan genel kurulu’nda ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz, telefon aracılığı ile partililere bir konuşma yaptı. Partisinin hızla iktidara doğru yürüdüğünü söyleyen ANAP Genel Başkanı Yılmaz, “20 Ekim seçimlerinde milletimiz bize ana muhalefet görevi verdi. Biz yapıcı muhalefet görevini yerine getiriyoruz. İktidara gelmek için yerine getiremeyeceğimiz hiçbir vaadde bulunmayacağız” diye konuştu. Yılmaz ayrıca, iktidar partilerinin muhalefette iken verdikleri sözleri de tutmadıklarını dile getirdi.
Dr. İsmail Doğancı Başkanlığı’ndaki ANAP Şehitkamil İlçe Teşkilatı yönetiminde şu isimler yer alıyor: İrfan Ölçer, Talat Köleoğlu, Oktay Özsoy, Şıhlı Kıpırtı, Fatih Güllüoğlu, Faruk Özkes, Mevlüt Yeşilbağ, Salih Ateş, Abdurrahman Telefoncu, Cuma Fıstıkçı, Vakıf Demir ve Mustafa Şahan.
Av. Orhan Kitapçı Başkanlığı’ndaki Şahinbey İlçe Yönetimi’nde ise şu isimler yer alıyor: M.Ramiz Ak, Süleyman Akdemir, Mehmet Yüksekdikişçi, Ş.Mehmet Kabancıoğlu, Ali Osman Görmüş, Osman Kamil Kaygın, Nihat Özcan, Kamil Dineri, Bekir Beyazlar, H.Hüseyin Bilgin, Hıdır Genç, Mehmet Cengiz, Halaf Özkal ve Mehmet Mayda.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *