ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Oleyis Sendikası Bölge Başkanı Elma istifa etti

Oleyis Sendikası Bölge Başkanı Elma istifa etti
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 02.46
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 02.46
Oleyis Sendikası Bölge Başkanı Yılmaz Elma ve Yönetim Kurulu istifa etti. Elma, istifa gerekçesi olarak, Oleyis Sendikası’nın beklentilerine cevap vermemesini gösterdi.
DİSK Oleyis’ten umut ettiğimiz beklentilerin gerçekleşmemesi sonucu istifa etmek zorunda kaldım” diyen Oleyis Sendikası Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı Yılmaz Elma üyelerine yaptığı açıklamada, “Sizlerle birlikte yıllarca demokrasi önündeki engeller, işçi hak ve hukuku üzerindeki baskılara karşı vermiş olduğumuz bu mücadelenin ve yaptığımız fedakarlıklar sonunda bağımsız Tursan-İş Sendikası ile DİSK’e bağlı Oleyis Sendikası birleşti. Bu birleşmenin arkasından DİSK Oleyis’ten beklentilerimizin gerçekleşmemesi sonucu, Bölge Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu üyeleri olarak istifa etmek zorunda kaldık” diye konuştu.
İstifayı, üyelerinin kabul etmesini isteyen Oleyis Sendikası Başkanı Elma, “Demokrasi önündeki engellerin açılması ve işçi hak ve hukuku önündeki engellerin kaldırılması için siz kardeşlerimin onur ve şerefini yücelterek, demokrasi içinde çözümler aramaya devam edeceğimi bildiririm” dedi.

Binlerce kamyon şehir içine dağıldı ve rasgele parkalar yapılmaya başlandı. Çirkin görüntü oluşturulan kamyonlar boş buldukları yere yerleşiyor… Gaziantep nakliyesinden 37 il yararlanıyor
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *