ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Şahinbey Belediyesi denetimlerinde ceza yağıyor

Şahinbey Belediyesi denetimlerinde ceza yağıyor
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 02.46
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 02.46
Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Veteriner Müdürlüğü’nün ortaklaşa yaptıkları Mart ayı içerisindeki denetimler de gerekli şartları taşımayan 143 işyerinde 15 milyon 500 bin lira para cezası kesildi. İki işyeri ise kapatıldı.
Şahinbey Belediye ekipleri Mart ayı içerisinde toplam 3 bin 29 işyerini denetlediler. Denetlenen işyerlerinden gerekli şartları taşımayan 143 işyerine 15 milyon 500 bin lira para cezası verildi. 1827 işyeri ise normal görüldü.
Denetimler sırasında insan sağlığına zararlı bulunan 41 kilo et imha edildi. Eksiklikleri bulunan ve çalışmasında insan sağlığı açısından sakınca görülen iki işyeri ise 3’er gün süre ile kapatıldı. Kapatılan işyerlerinin Yazıcık Mahallesi’nde bulunan Müslüm Kılıç’a ait pide fırını ile eski garajlarda bulunan Hasan Karaçalı’ya ait lokanta olduğu bildirildi.
Kuduzla mücadele amacıyla Şahinbey Belediyesi ekipleri tarafından yapılan çalışmalar soncunda, sokaklar da başıboş bırakılan ve kuduz hastalığına neden olabilecek 90 adet kedi ile köpek itlaf edildi. Şahinbey Belediyesi yetkilileri kontrollerinin devam edeceğini belirterek, kimsenin vatandaşın sağlığı ile oynamasına izin vermeyeceklerini söylediler.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *