ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Trafik felç oldu, halk evine kapandı

Trafik felç oldu, halk evine kapandı
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 02.25
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 02.25
Gaziantep’te ikigündür yağan kar, hayatı olumsuz yönde etkiledi
Gaziantep’te iki gündür bastıran yoğun kar yağışı yaşamı olumsuz yönde etkilerken, trafik de felce uğrudı. Anakent, Şaninbey ve Şehitkamil Belediyesi, araçların çıkmıkta zorlandığı semtlere tuz dökme çalışmaları yaparken, yine belediye işçileri de işlek caddelerde kar tutmaması için kürek ve kazma ile çalışmalarını sürdürüyor.
Belediye otobüsü ve dolmuşlar dün sabah Düztepe ve Yukarıbayır gibi semtlere yolcu taşımada güçlük çektiler. İstasyon Caddesi’ni Maarif Kavşağına bağlayan yolda trufik felç olurken, araçlar uzun kuyruklar oluşturdu, trafik ekipleri belediyeden yardım isteyerek yolların tuzlanmsını sağladılar. Bu arada bazı bölgelerde yolların aşırı kaygan olmasından dolayı trafik kazaları oldu.
Trafik polisleri zincirsiz aracın trafiğe çıkmsına izin vermiyor. Merkezde ulaşım güçlükle sağlanırken, belediye ekipleri kar temizleme çalışmalarında esnafında işçilere yardımcı olmsını isteyerek, “Ekipleri her tarafa göndermek mümkün değil. Her esnaf işyerinin önüne bir tek kürek vursa, karın tutmasını engellemiş olurlar” dediler.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *