ANASAYFA arrow right Ekonomi

Çok konuşulanlar arasında 6. sırada

Çok konuşulanlar arasında 6. sırada
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 00.47
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 00.47
Abdulkadir Konukoğlu, 2011 yılında Türkiye'de en çok konuşulan işadamları listesinde 6. sırada yer aldı
Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, 2011 yılında Türkiye'de en çok konuşulan işadamları listesinde 6. sırada yer aldı.
İstanbul'da yerleşik MTM Medya Takip Merkezi'nin web sayfasında yayımlanan rapora göre, liste, 2000'i aşkın gazete, dergi, TV kanalı ve internet sitesi taranarak hazırlandı. MTM Medya Takip Merkezi'nce yapılan değerlendirmede, listeye girenlerin Türkiye'nin önde gelen kuruluşların başında oldukları ve yönettikleri kurumların yansıması olarak kabul edildikleri belirtilerek, “Bu isimler, dikkat çeken açıklamaları, etkinlikleri, girişimleri ve sosyal yaşamlarıyla yıl boyunca medyanın ilgisini üzerlerinde topladılar” denildi.
“Yılın En Çok Konuşulan İşadamları”, “Yılın En Çok Konuşulan İş İnsanları”, “Şirket Yöneticiliği ve Sivil Toplum Kuruluşu Başkanlığı'nı Bir Arada Yapan İş İnsanları” ve “Yılın En Çok Konuşulan İş Kadınları” kategorilerinde hazırlanan rapor, MTM'nin web sayfasında yayımlandı.
MTM İş Dünyasının 2011 Medya Karnesi Raporu'na göre, geçen yıl basında 4 bin 141 haberi yayımlanan Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, “Yılın En Çok Konuşulan İşadamları” kategorisinde 6. sırada yer aldı.
MTM Medya Takip Merkezi'nin, 2011 yılında 2000'i aşkın gazete, dergi, TV kanalı ve internet sitesinde yaptığı incelemeler sonucu hazırlandığına dikkat çekilen raporda, Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu'nun, “Yılın En Çok Konuşulan İş İnsanları” kategorisinde ise yine 4 bin 141 haber sayısı ile 7. sırayı aldığı kaydedildi İHA






Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *