ANASAYFA arrow right Ekonomi

Çölleşme ile Mücadele Sözleşmesi 12. Taraflar Konferansı Ankara’da yapılacak

Çölleşme ile Mücadele Sözleşmesi 12. Taraflar Konferansı Ankara’da yapılacak
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.31
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.31
Birleşmiş Milletler Çölleşme ile Mücadele Sözleşmesi 12. Taraflar Konferansı Ankara’da
Birleşmiş Milletler Çölleşme ile Mücadele Sözleşmesi 12. Taraflar Konferansı Ankara’da yapılacak.Birleşmiş Milletler Çölleşme ile Mücadele Sözleşmesi 12. Taraflar Konferansı Ankara’da yapılacak. 12-23 Ekim tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilecek olan COP12 çerçevesinde düzenlenecek “Yan Etkinlikler” ve “Sürdürülebilir Arazi Yönetimi İş Forumu (SAY EXPO)” için başvurular başladı.

Orman Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Gordion Oditoryum’da iki hafta süresince gerçekleştirilecek “Sempozyumlar - Konferanslar” çerçevesinde her gün delegelerin katılacağı resmi oturumlar, çeşitli yan etkinlikler, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte UNCCD COP12’ye özel sektörün de en etkin ve verimli şekilde katılımını teşvik edecek faaliyetler düzenlenecek.
Yaklaşık 10 bin civarında katılım beklenen Konferansın ülkemiz adına çok önemli olduğuna değinen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu “Konferans neticesinde Afrika ülkeleri başta olmak üzere dünya ülkelerinde su ve gıda güvenliğini tehlikeye sokan arazi bozulmasının azaltılması ve bozulan arazilerin ıslahı için bağlayıcı kararların alınması hedefleniyor” dedi.
Yan etkinlik başvurusu, sergi davetiyesi gibi organizasyonla ilgili bütün bilgi ve gelişmelere UNCCD’nin web sitesinden veya http://www.unccdcop12.gov.tr adresinden ulaşılabilecek. ANKA
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *