ANASAYFA arrow right Ekonomi

Sarkozy tuvalet kâğıdı oldu!

Sarkozy tuvalet kâğıdı oldu!
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 00.47
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 00.47
Kayserili işadamı patent başvurusunda bulundu,ürün 10 gün sonra raflarda...
Kayserili işadamı patent başvurusunda bulundu,ürün 10 gün sonra raflarda...

Sözde Ermeni soykırımına itiraza ceza getiren yasanın Fransa Meclisi’nden geçmesiyle tepkileri üzerine çeken Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin soyadı Türkiye’de tuvalet kâğıdı markası oluyor.
Habertürk'ün haberine göre Nurpa Isı Gereçleri, Sarkozy markasının kullanım hakkı için Türk Patent Enstitüsü’ne başvurdu. Firmanın sahibi Erol Akdeniz, “Sarkozy.com.tr sitesinde de bu markayla satış yapacağız. Kayserili olduğum için ambalajın üzerine ‘Made in Kayseri’ yazdırdım. Ürün tuvalet kâğıdıyla sınırlı kalmayacak. Tuvalet kâğıdından sonra aynı marka altında bebek bezi ve çöp kovası da çıkaracağız” dedi.
200 bin TL yatırımla ortaya çıkaracakları ürün için Türkiye’deki kâğıt üreticileriyle görüştüklerinin altını çizen Akdeniz şöyle devam etti: “Üreticiyi de bulduk. Ürün 10 gün içinde piyasada olur. Ürün tamamen hazır olunca 3-4 bin paketi tanıtım için bedava dağıtacağım. Zincir marketlere numune göndereceğiz. Ayrıca İstanbul Taksim Meydanı’nda bedava dağıtmak gibi bir planımız da var. Fransız zincirler hariç tüm zincir marketlere girmeyi planlıyoruz.”


Haber yorum



Hiç yakışmıyor!

Özellikle, zekası ve yaratıcılığı ile tanınan Kayserili işadamına böyle ucuz işler hiç yakışmıyor!
Peki, Fransızlar da aynı şekilde mukabele etseler, kıçlarını silecekleri kağıda bizim için çok önemli ve mahrem olan insanlarımızın ismini verseler ve ambalajın üzerinde de kağıdın nasıl kullanılacağını resimlerle gösterseler, bizim reaksiyonumuz ne olur?
“Siz bize aptınız, biz de size, derlerse ne diyeceğiz?
Bu gibi ilkel, aptalca intikam fırsatçılığı büyük devletlere yakışmaz. Burası muz cumhuriyeti mi ki, herkes aklına her geleni yapıyor?
Aynı şekilde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey de gereksiz, anlamsız bir protestoya girişti!
Ödül kazanmış, almaya kendisi gitmiyor da mahiyetindeki adamları gönderiyor! Üstelik ödülü veren de Fransa değil! Yani,bunun mantık neresinde anlamak mümkün değil.
Türkiye Cumhuriyeti, Paris büyükelçisini Fransa’ya geri gönderiyor, Gaziantep Belediye Başkanı, “Ben o ülkeye ayak basmam” diyor!
Çocukça bir protesto!
Eminim Paris’e başka bir nedenle en kısa zamanda kendisi veya aie efradı gidecektir.
Yani, bu işler çok anlamsız!
Mücadele hukuki zeminde olmalı. İşte bu meydanda kazanılacak başarı, gerçek başarı olur.
Yok, Sarkozy adına tuvalet kağıdı, yok ‘ben size küstüm’ zırvalığı ,bizi küçük düşürür, o kadar!
Adamlar yasayı parlamentolarından geçirdiler, senato ayağı kaldı. Bizim taraftan veryansın, hakaret ve tehditler gırla giderken, adamlardan hiç ses çıkmıyor. Çünkü oyunu kurallarına göre oynuyorlar. Biz çıldırıyoruz! Ne zaman ki biz de oyunu kurallarına göre oynamayı öğreniriz, işte o zaman gerçek gücümüz ortaya çıkar.



Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *