ANASAYFA arrow right Ekonomi

Tarkan Kadoğlu TÜSİAD’daki yerini koruyor

Tarkan Kadoğlu TÜSİAD’daki yerini koruyor
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 00.47
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 00.47
Seçimli Genel Kurul toplantısı kapsamında, yeni Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu üyelerini belirleyecek.
Türkiye Sanayiciler ve ‹şadamları Derneği, 19 Ocak’ta gerçekleştireceği Seçimli Genel Kurul toplantısı kapsamında, yeni Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu üyelerini belirleyecek.
TÜS‹AD Yönetim Kurulu Başkanlığı görevi için kendisine sunulan teklifi kabul eden Ümit Boyner, Genel Kurul’a sunmak üzere yeni Yönetim Kurulu asil ve yedeküye listesini oluşturdu. Boyner, bir yıllık yeni dönem için önerdiği isimleri bir mektup aracılığı ile Genel Kurul toplantısı öncesinde dün TÜS‹AD üyelerine sundu.
Yönetim Kurulu Asil Üye Adayları şöyle: “Nezih Barut, Cansen Başaran Symes, Tayfun Bayazıt, Nazlı Ümit Boyner, Cenk Çimen, Haluk Dinçer, Erman Ilıcak, Volkan Vural, Muharrem Yılmaz, Meral ‹nci Zaim”
Yönetim Kurulu Yedek Üye Adayları: “Murat Özyeğin, Osman F. Boyner, Metin Akman, Zeynep Silahtaroğlu Baykal, Davut Doğan, Tarkan Kadoğlu, Oya Narin, Memduh Boydak, Nur Ger, Mehmet Bahadır Balkır”
TÜS‹AD Denetleme Kurulu (Auditing Board) Asil: “fiefika Pekin, Dilek Yardım, Mustafa Sayınataç.” Yedek: “Hüseyin Gürer, Kerim Kamhi, Baturalp Candemir.” ANKA
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *