ANASAYFA arrow right Ekonomi

Türk Telekom'dan internet fiyatlarına dev zam!

Türk Telekom'dan internet fiyatlarına dev zam!
YAYINLAMA: 06 Haziran 2024 / 17.04
GÜNCELLEME: 06 Haziran 2024 / 17.04

Türk Telekom'un, toptan internet tarifesine büyük zam geliyor. Zamlar, 1 Temmuz 2024'ten itibaren uygulamaya girecek.

En düşük taahhütsüz ve limitsiz internet paketi olan "12 Mbps’ye kadar" internet paketinin fiyatı 650 TL’den 755 TL’ye yükselecek.

Taahhüdü devam eden kullanıcılar zamlardan etkilenmeyecek. Zamdan taahhütsüz müşteriler ve yeni üye olacak müşteriler etkilenecek.

Güncel tarife fiyatları ise şu şekilde oldu: Türk Telekom'un resmi internet sitesinden yaptığı açıklama şöyle: "​​​​​1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren; Evde/İşte İnternet tarifelerinin liste fiyatı, MEB tarifelerinin liste fiyatı, Yalın/Alo erişim liste fiyatı ve Alo dakika paketlerinin liste fiyatı, Statik IP liste fiyatı ve Tek Seferlik İşlem ücretlerinde (nakil, devir, hat dondurma, hat kapama) güncelleme yapılacaktır. Bahse konu liste fiyatı güncellemelerinden, sadece taahhütsüz durumda olan müşterilerimiz etkilenecek olup, taahhütlü müşterilerimiz taahhüt süreleri boyunca herhangi bir fiyat değişikliğinden etkilenmeyecektir. Taahhütsüz müşterilerimiz de avantajlı kampanyalarımıza katılarak hiçbir fiyat değişikliğinden etkilenmeden kullanımlarına devam edebilirler."

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *