Şahinbey Sanayi Sitesinde gece yapılan çalışmaları denetleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, şehir merkezinde bulunan oto tamircilerin taşınması için yapımı devam eden 970 işyerinin bulunduğu Şahinbey Sanayi Sitesinde sona gelindiğini ifade ederek, ekiplerin gece gündüz demeden çalıştığını söyledi.
Şahinbey Sanayi Sitesinde gece yapılan çalışmaları gezerek incelemelerde bulunan Başkan Tahmazoğlu, Eski garajlar başta olmak üzere şehir içinde ki bütün tamircileri şehir dışına çıkarmak adına geçen yıl kasım ayında başladığımız 970 iş yeri olan Şahinbey Sanayi Sitemizde sona yaklaştık. Dükkanlarımızın büyük kısmı tamamlanmış durumda yüzde 10luk bir kısmı kaldı onu da müteahhidimiz çalışmaya devam ediyor. Şu an belediyemiz altyapı çalışmalarına da başladı gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız burayı çok kısa sürede tamamlayarak esnafımızı kendi işyerlerine taşımaktır. İşyerimizin ihalesini geçtiğimiz hafta yaptık 503 işyerimizin sahibi belli oldu. 350 civarında belli olmayan esnafımız var bunlar içinde ihalelerimiz devam ediyor. Bunlarla birlikte tüm işyerlerimizin sahiplerini belirlemiş olacağız. Hedefimiz Ocak Şubat ve Mart ayı içerisinde esnafımızın buraya taşınmasını sağlamak. Nisandan itibaren de burada esnaflarımız rahatlıkla işlerini yapabilecekleri bir ortamda kendi mülkiyetlerinde kendi iş yerlerinde kendi işlerini yapacaktır dedi.
Şahinbey Sanayi Sitesinde esnafın işyeri sahibi olması için çok büyük güzelliklerin yapıldığını kaydeden Başkan Tahmazoğlu, Esnafımıza fiyat ve ödeme konusunda gerek KDV alınmaması gerekse teminatın peşinata sayılması noktasında elimizden gelen bütün kolaylıkları yaptık. İnşallah burası Gaziantep'in sanayisine ticaretine güç katacak enerji katacak, şimdiden sanayi sitemizin tüm Şahinbeye ve Gaziantep'imize hayırlı olmasını diliyorum diye konuştu.İHA

YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.01
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.01
Sanayi Sitesinde sona gelindiğini ifade ederek, ekiplerin gece gündüz demeden çalıştığını söyledi
İlginizi Çekebilir

Sanayiciye verilen desteğin yüzde 50’si çiftçiye verilse daha fazla üretim yapılır
#Güncel / 18 Eylül 2025

Hiçbir başkan döneminde Diyanet böyle yıpranmamıştı
#Güncel / 18 Eylül 2025

Kömürcü esnafı sezona kötü başladı
#Güncel / 18 Eylül 2025

Trafiğe kayıtlı araç sayısı son bir ayda 3 bin 473 arttı
#Güncel / 18 Eylül 2025

Çiftçinin borcu 1 trilyon TL’yi aştı
#Güncel / 18 Eylül 2025

Benzine 1 lira zam geliyor
#Güncel / 18 Eylül 2025
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *