ANASAYFA arrow right Güncel

70 kursiyer daha sertifikalarını aldı

70 kursiyer daha sertifikalarını aldı
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 01.53
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 01.53
Şahinbey Belediyesi Evlilik Okulu Projesi kapsamında Karataş Kültür Merkezi'nde verilen "Evlilik Okulu Eğitim Seminerleri"ne katılıp semineri başarıyla tamamlayan 70 kursiyere, sertifikaları törenle dağıtıldı.
Karataş Kültür Merkezi bahçesinde düzenlenen sertifika törenine; Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Şube Başkanı Ökkeş Titiz, muhtarlar ve kursiyerler katıldı. Törende bir konuşma yapan Tahmazoğlu, "Sadece asfalt, kaldırım, yol ve park yapan bir belediye değil, eğitim alanında da ciddi yatırımlar yapmış ve eğitime destek veren bir belediyeyiz. Belediyemiz bünyesinde hizmet veren gençlik merkezi ve sosyal tesislerimizdeki kursiyer sayımız 21 bin 500 kişiye ulaştı. Bu yıl sonu itibariyle 30 bini aşacaktır. Böylelikle Gaziantep'in en büyük eğitim kurumu olacağız" dedi.
Bugüne kadar 2 bin 447 kişinin projeye katılarak sertifika aldığını kaydeden Başkan Tahmazoğlu, "Evlilik Okulu Projesi'ni yapmamızdaki amaç evliliğin her boyutunu, özellikle evlenecek çiftlerimize ve evli çiftlerimize anlatmak, karşılıklı birbirlerini anlamalarına ve dinlemelerine yardımcı olup ailenin mutlu bir şekilde devamını sağlamaktır. Eğer verdiğimiz bu eğitimlerle bir çiftimizin boşanmasını dahi engellesek, bu bizim için büyük başarıdır" diye konuştu.
Eğitimi tamamlayan kursiyerlerin sertifikalarını veren Tahmazoğlu, daha sonra Karataş Kültür Merkezi'nde 4 aylık mefruşat kursunu tamamlayan 45 kursiyerin dönem sonu sergisinin açılışını yaparak, emeği geçen herkese teşekkür etti.İHA



Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *