ANASAYFA arrow right Güncel

7 meslek grubunda eğitimlerimiz başladı

7 meslek grubunda eğitimlerimiz başladı
YAYINLAMA: 16 Haziran 2023 / 20.38
GÜNCELLEME: 16 Haziran 2023 / 20.46
Gaziantep Ticaret Borsası Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı ve Meclis Üyelerinin katılımıyla yapıldı.

Toplantıda; yeni hasat dönemi, hububat alım fiyatları ve dünya gıda emtia fiyatları hakkında istişarelerde bulunuldu.

GTB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı toplantıda yaptığı konuşmada, borsanın mayıs ayı faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

TOBB’un 79. Genel Kurulunda 16 TOGG araç için yapılan kura çekiminde 290 Oda/Borsa arasından GTB’ye TOGG çıktığını müjdeleyen Akıncı, aracın önümüzdeki günlerde teslim edileceğini söyledi.

Haziran ayı itibariyle önemli bir eğitim çalışmasının da startını verdiklerini belirten Akıncı, “Alman Uluslararası İş Birliği Kurumu (GİZ) iş birliğiyle yürüttüğümüz, “Mesleki Eğitimler ve Tarımsal Gıda Sanayinin Yeşil Dönüşümü ile İstihdamın Desteklenmesi” projesi kapsamında 7 meslek grubunda eğitimlerimiz başladı. Tarım ve gıda sanayine nitelikli işi gücü sağlamak amacıyla gerçekleştirilen mesleki eğitimlerimizde 106 kursiyerimiz teorik ve pratik eğitimler almakta” dedi.

Akıncı konuşmasında ayrıca hasat sezonunun devam ettiğini, hasat işlemleri tamamlanan bölgelerde anız yakılmaması hususunda uyarılarda bulundu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *