ANASAYFA arrow right Güncel

‘Adil Öksüzü bize iade edin dedik”

‘Adil Öksüzü bize iade edin dedik”
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.57
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.57
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Adil Öksüz’ün Almanya’ya iltica talebinin kabul edildiğine dair bilgisinin olmadığını belirterek, “Biz, ‘Bize iade edin, haberlerde Almanya’da olduğunu duyduk’ dedik. Mahkeme öyle bir karar
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Adil Öksüz’ün Almanya’ya iltica talebinin kabul edildiğine dair bilgisinin olmadığını belirterek, “Biz, ‘Bize iade edin, haberlerde Almanya’da olduğunu duyduk’ dedik. Mahkeme öyle bir karar verdi, biz de onu istedik” dedi.
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Adalet Bakanlığı’nın bütçesinin görüşülmesinin ardından Bakan Gül, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gül, Adil Öksüz’ün Almanya’da olduğu hakkında bir bilgisinin olup olmadığı yönündeki soruya, “Onların hepsiyle ilgili gereken şeyleri yaptık, müracaatları ettik. Basında çıkan haberler üzerine yakalama kararını daha önceden de gönderdik. İade, yakalama kararları, hepsini istedik” şeklinde cevap verdi.
Bakan Gül, Öksüz’ün Almanya’ya iltica talebinin olup olmadığı sorusuna ise, “Onunla ilgili bir bilgimiz yok ama biz, ‘Bize iade edin, haberlerde Almanya’da olduğunu duyduk’ dedik. Mahkeme öyle bir karar verdi, biz de onu istedik” yanıtını verdi. ANKA
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *