ANASAYFA arrow right Güncel

Akıncı, Ticaret Borsaları Konseyi Asil üyeliğine seçildi

Akıncı, Ticaret Borsaları Konseyi Asil üyeliğine seçildi
YAYINLAMA: 31 Mayıs 2023 / 21.48
GÜNCELLEME: 31 Mayıs 2023 / 21.48
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 79’uncu Genel Kurulu’nda tek listeyle giden seçimlerde, mevcut Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu 7’nci kez Birlik Başkanlığına seçilirken, Gaziantep Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Akıncı, Ticaret Borsaları Konseyi Asil Üyeliğine seçildi.

TOBB 79. Genel Kurulu gerçekleşti. Göreve geldiği günden bu yana bölgenin en büyük çatı STK’larından birisi olan hem iş dünyasının hem de kentin sorunlarının çözümü için canla-başla çalışan ve tüm iş dünyasının takdirini kazanan Gaziantep Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Akıncı, Ticaret Borsaları Konseyi Asil Üyeliğine seçildi.

Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Akıncı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) 79. Genel Kurulunda, Ticaret Borsaları Konseyi Asil Üyeliğine seçildim. Teveccüh göstererek şahsımı Ticaret Borsaları Konseyi üyeliğine seçen camiamızın değerli üyelerine ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Gaziantep Oda ve Borsalarımızın saygıdeğer meclis ve Yönetim Kurulu Başkanlarına teşekkür ederim. Büyük bir aile olarak aynı ruh ve şevkle, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Ali Göksular

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *