ANASAYFA arrow right Güncel

Antepli firmalar CBME Türkiye fuarına hazırlanıyor

Antepli firmalar CBME Türkiye fuarına hazırlanıyor
YAYINLAMA: 23 Eylül 2024 / 12.33
GÜNCELLEME: 23 Eylül 2024 / 12.33

Aralarında Gaziantep firmalarının da olduğu yurt içi ve yurt dışından 1.000’in üzerinde marka, yeni tasarımlarını CBME Türkiye fuarında vitrine çıkarmaya hazırlanıyor. 11-14 Aralık 2024 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek CBME Türkiye, uluslararası alım heyetlerine ek olarak Asya, Avrupa, Afrika, BDT ülkeleri ve Ortadoğu gibi farklı bölgelerden büyük alıcılara da ev sahipliği yapacak.

Katılımcılarına eşsiz ticaret fırsatları sunan fuarda yer alan Gaziantep firmaları, özellikle yurt dışından gelecek alıcılarla doğrudan B2B ticaret görüşmeleri yaparak, yeni pazarlara açılabilecek. Sergilenen zengin ürün çeşitliliği ile sektörün bölgesindeki en önemli ticaret adresi olan fuarda, ortalama 650 milyon liralık bir ticaretin gerçekleşmesi bekleniyor.

Dinçer; “CBME Türkiye’nin Gaziantepli katılımcıları, yurt dışından büyük alıcılarla birebir ticaret görüşmeleri gerçekleştirecek.”

CBME Türkiye’nin her yeni fuarda eşsiz ticaret fırsatları sunduğunu vurgulayan Fuar Direktörü Hatice Dinçer, “Bu yılki fuarda alım heyetlerine ek olarak katılımcılarımız ile yurt dışından gelecek büyük alıcılar arasında B2B görüşmeler koordine ediyoruz. Bu sayede, Gaziantepli üretici firmalar, kendilerine, dünyanın dört bir tarafından yeni ihracat kapıları açabilecek, alacakları yüksek siparişlerle sektörel rekabette daha güçlü bir konuma gelebilecekler” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *