ANASAYFA arrow right Güncel

Bayramlı İlkokulu Ortaokulu marka tescilli okul ünvanı aldı

Bayramlı İlkokulu Ortaokulu marka tescilli okul ünvanı aldı
YAYINLAMA: 13 Haziran 2024 / 19.44
GÜNCELLEME: 13 Haziran 2024 / 19.44

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde eğitim veren, adını birçok proje ile duyurmuş olan Bayramlı İlkokulu Ortaokulu marka tescilli okul ünvanı aldı.

Gaziantep'te eğitim veren Bayramlı İlkokulu Ortaokulu, yapmış olduğu birçok çalışmanın yanına marka tescilli okul ünvanını da ekledi. Okul Müdürü Muharrem Katıoğlu Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından verilen ünvanı Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe’nin elinden aldı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bayramlı İlkokulu Müdürü Muharrem Katıoğlu, marka tescilli okul olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Okulların birçok projeye de imza atıldığını ifade eden Katıoğlu ''Yaklaşık dokuz yıl önce bu okula atandığımda, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizle bir araya gelerek akademik, fiziksel, kültürel ve sosyal gelişim açısından A'dan Z'ye bir çok alanda çalışmalar yapmaya başladık.'' dedi.

''Çok güzel ve ses getiren projeler imza attık.''

Ulusal açıdan önemli projelere imza attıklarını belirten Katıoğlu; “Her alanda özgün çalışmalar yapan okulumuzun birçok projesi bulunmaktadır. Bunlara örnek verecek olursak; ''Enerjimiz Güneşten'' projemizi çok değerli buluyorum. Bu proje sürecinde kurduğumuz güneş panelleri ile okulumuzun elektrik ihtiyacının %40'ını güneşten sağlamış oluyoruz, bu çok değerli bir adım. Akabinde ''Sıfır Atık'' projemiz sürekli devam eden her zaman üzerinde durduğumuz bir konumuz. ''Bayramlı Okuyor'' ve ''Bayramlı'da Acil Kitap Hattı'' projelerimiz ile de okulumuzun bulunduğu mahallemizde kitap okuma alışkanlığını geliştirmek için çabalıyoruz. Öğrencilerimize yük olan ağır çantaları bırakarak ‘’Çantasız Eğitim’’ uygulaması başlattık. Ayrıca okulumuzda Montessori tabanlı uygulama eğitimini benimseyerek öğrencilerimizin merakını ve ilgisini teşvik etmek için öğrenme ortamlarımızı özelleştirmeye gayret gösteriyoruz.'' dedi.

''Bayramlı örnek olmaya devam edecek.''

Çalışmaların  devam edeceğini ifade Katıoğlu, yapılan projelerin geliştirilip yeni projelerin de eklenmesiyle birlikte farkındalık yaratan okullardan olmaya devam edeceklerini  ifade etti.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *