ANASAYFA arrow right Güncel

Belediye ekipleri şehri bayrama hazırlıyor

Belediye ekipleri şehri bayrama hazırlıyor
YAYINLAMA: 15 Haziran 2024 / 16.49
GÜNCELLEME: 15 Haziran 2024 / 16.49

Nizip Belediyesi’ne bağlı, Temizlik İşleri, Park Bahçeler ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, araç ve ekipmanlarıyla ilçe merkezinde görüntü kirliliği oluşturan tüm noktalarda hummalı bir çalışma gerçekleştirdi.

Çalışmalar kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bozulan yollarda bakım onarım ve asfalt çalışması, ilçe merkezindeki refüjlerde boyama çalışması, çevre düzenlenmesi, enkaz temizliği ve bazı kaldırım ve orta refüjlerde bakım onarım yaptılar. 

Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra çöp konteynerlerinde dezenfekte çalışması gerçekleştirdiler. 

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, manav ve marketler gibi alışverişin yoğun olduğu işletmelerde;  ürünlerin son kullanma tarihlerini, ödeme ve etiket fiyatları arasındaki fiyatları denetledi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Park ve Bahçelerde ot biçme ve ağaç bakımı yaptı. 

110 mahallenin tamamında yürütülen çalışmalarla mahallelerin bayrama hazırlandığını ifade eden Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, "Ekiplerimiz koordineli bir şekilde gerçekleştirdikleri çalışma kapsamında bir yandan rutin temizlik işleri icra ederken diğer taraftan da kırsal mahallelerde bulunan mezarlıklarda ve ilçe merkezindeki parklarda bulunan yabani otların biçilmesi, ağaçların budamasını gerçekleştirdi. Yine aynı şekilde ilçemiz genelinde bulunan çöp konteynerlerinde ilaçlama çalışması gerçekleştirilirken parklardaki aydınlatmalarında bakım ve onarımı yapılarak güçlendirilmesi sağlandı. Bozulan yol ve kaldırımlarda çalışma yapan ekiplerimiz şehrimizi her yönüyle bayrama hazır hale getirdi. Nizip’imiz bütün güzelliğiyle bayrama hazır. Böylelikle ter döken, şehrimizi güzelleştirmek için bayramda da görevinin başında olacak olan mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *