ANASAYFA arrow right Güncel

Büyükşehir, parkların istila edilmesine göz yumuyor!..

Büyükşehir, parkların istila edilmesine göz yumuyor!..
YAYINLAMA: 08 Nisan 2024 / 19.17
GÜNCELLEME: 08 Nisan 2024 / 19.17

Park içerisinde bir yer kiralayanlar, bir süre sonra, park alanı içerisine kat çıkmaya ve halkın parkına masa sandalye masa atıp, ek binalar yaparak yayılmaya başlıyor

Kavaklık Parkı içerisinde bulunan kafelerin, giderek kiraladıkları alanın dışına taşıp, iki-üç kat fazla yer işgal etmesi ve bazı kafelerin kat çıkmaya başlaması vatandaşın tepkisine neden oluyor. Vatandaşlar, “Belediye bu kafelerin halkın, kamunun malına yapılmasına neden ses çıkarmıyor” diye isyan ediyor.

Kamu malına ihanet ediyorlar

Kavaklık Parkı içerisinde bulunan kafelerin halkın parkını tepe tepe işgal etmelerine göz yumulmasına isyan eden vatandaşlar, “Belli ki bunlara seçim rüşveti olarak karışılmıyor. Bu kafelere kiralanan alan belli. Ancak bir bakıyorsunuz, ama cafenin yanına bir cafe daha eklemiş. Halkın kullanımına ait olan yerlere masa sandalye koymuş, çimleri de işgal etmiş. Bir tanesi de tek katla yetinmedi, şimdi ikinci katı çıkmaya başladı. Seneye de üçüncü katı çıkar bu gidişle. Belediye yetkililerinin utanması lazım. Halkın malını koruyamıyorlar. Üç kuruş dükkan kiraları için parkların işgal edilmesine göz yummak, kamu malına ihanettir” diye konuştular.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *