ANASAYFA arrow right Güncel

CHP il başkanının da kaçak binası olursa!

CHP il başkanının da  kaçak binası olursa!
YAYINLAMA: 22 Ağustos 2024 / 18.51
GÜNCELLEME: 22 Ağustos 2024 / 18.51

CHP Gaziantep İl Başkanı Reis Resoğlu, skandallarla gündemde yer almaya devam ediyor. Partililer, örgütte il başkanından büyük rahatsızlık olduğunu dile getirirken, “CHP Antep’te başarı istiyorsa, Reisoğlu ve yönetimini görevden almalı” diyor

Seçim öncesinde, Reisoğlu’nun eline Şahinbey belediyesi ile ilgili bir dosya geldiğini belirten CHP’liler, “Dosya Reis Reisoğlu’na geliyor. Tahmazoğlu arıyor, ‘Seçim üzeri bunları yayınlama ayıp diyor’ Reisoğlu da ‘Tabi ki başkanım’ diyor ve yayınlamıyor. Böylece, Reis Reisoğlu’nun kaçak katına karışılmıyor’’ iddiasında bulundu.

AKP’liler de Reisoğlu ile Fatma Şahin’in görüştüğünü söylüyor

‘Reis Reisoğlu, Melih Meriç, Ali Peri, Bayram Yılmazkaya ve Muzaffer Ertürk olmak üzere 4 ismi Fatma Şahin’e sunuyor’ diyen Partililer, ‘AKP’li bir Belediye Meclis Üyesi büyükşehirde adaylar belirlenirken Reisoğlu ile Fatma Şahin’in iki defa görüştüklerini söylüyor. Tüm CHP örgütünün Ankara’dan gelen heyete bunu anlatmasına rağmen hiç kimse bir şey yapamıyor. Çünkü arkasında Veli Ağbaba var’’ dedi. İl başkanının örgütle fazla bir ilgisinin olmadığını anlatan partililer, “Eski yıllarda tüm şehir CHP il başkanının kim olduğunu bilirdi. Şimdi partinin bir il başkanı var mı yok mu bilen yok. Çünkü halkla bir ilgisi yok” diye dert yandı.

Gaziantep’te seçim kazanılmasın diye elinden geleni yaptı

Bir partili, ‘’Reisoğlu, Şehitkamil’de ‘Gökhan Çeliktürk ve Umut Yılmaz’ı istemiyorum, adayımız Hasan Nesanır’ dedi. Kaybedeceğini biliyorsun değil mi’ dediğimde ‘Biliyorum’ cevabını verdi. Bunu bizzat bana söyledi. Muzaffer Ertürk’ü seçim çalışmasında yalnız bıraktı, destek vereceğini söylemesine rağmen, bir kuruş dahi harcamadı. Reisoğlu, CHP’nin seçimi kaybetmesi için elinden gelen yoğun çabayı sarf etti. ’’açıklamasını yaptı. 

Yerel seçimlerden sonra Fatma Şahin’in odasından çıkmadı

Reis Reisoğlu’nun arkasında CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın bulunduğunu ifade eden partililer, ‘’Veli Ağbaba’yı bağevlerinde ağırlıyor, hediyeler alıyor. Yarın seçim olsun Reisoğlu, örgütten oy alamaz. Halkta da bir karşılığı yok. Yerel seçimlerden sonra Fatma Şahin’in odasından çıkmadı. Hatta başkan yardımcılığı seçimi varken saat 23:00’da ne hikmetse Fatma Şahin bir Gaziantep Milletvekili ile toplantı yapıyor. Bunun sonucunda başkan yardımcılığına aday çıkarmıyoruz. Yeniden Refah Partisi ile işbirliği birçoğunu alacağız, ancak onlarla görüşmek bile istemedi’’ açıklamasını yaptı.

Şahin, hangi saatte ararsa arasın gider

Reis Reisoğlu’nun derdinin kendi menfaatlerini korumak olduğunu kaydeden bir partili, ‘’Ağzı çok bozuk ve küfürbaz. Çok insana hakaret ettiğini söylüyorlar. Kendisine muhalif olanlara ‘Sana ihale alırız, işe koyarız, seni ŞEKABEL’in yönetimine aldıracağım’ diyor. Fatma Şahin, hangi saatte ararsa arasın gider’’ dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *