ANASAYFA arrow right Güncel

Esnafın sorunlarını dinledi

Esnafın sorunlarını dinledi
YAYINLAMA: 30 Haziran 2024 / 16.32
GÜNCELLEME: 30 Haziran 2024 / 16.32

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, esnafla iç içe olmaya ve onların taleplerine kulak vermeye devam ediyor. Bu kez Tekel Caddesi üzerinde bulunan esnafı ziyaret eden Başkan Yılmaz, esnafla çay içip uzun sohbetler gerçekleştirdi.

Esnafın çeşitli konulardaki istek ve önerilerini not eden Başkan Yılmaz, bu taleplerin belediye hizmetleri çerçevesinde değerlendirileceğini kaydetti.

Başkan Umut Yılmaz, esnafla yaptığı görüşmelerde kentin geleceğini konuştu.  Esnafla fikir alışverişinde bulunan Yılmaz, Şehitkamil’in geleceğine dair planlamalar ve projeler hakkında bilgi verdi. Yılmaz, esnafın da bu sürece aktif olarak katılmasının önemine vurgu yaptı.

Esnaf, Başkan Yılmaz’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirirken, belediyenin hizmetlerinden ve Başkan Yılmaz’ın esnafla olan sıcak ilişkisinden dolayı teşekkürlerini ilettiler. Esnaf, Başkan Umut Yılmaz’ın her zaman yanlarında olduğunu ve taleplerine hızlı çözümler bulduğunu belirterek, kentin gelişimi için yapılan çalışmalara tam destek verdiklerini ifade ettiler.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *