ANASAYFA arrow right Güncel

Fıstık bu yıl daha verimli

Fıstık bu yıl daha verimli
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 01.53
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 01.53
Mehmet Özdemir, bu yıl antep fıstığında yüksek rekolte beklentisi içinde olan çiftçileri bahçelerinde ziyaret etti.
Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, bu yıl antep fıstığında yüksek rekolte beklentisi içinde olan çiftçileri bahçelerinde ziyaret etti.
Başkan Özdemir, Yaylacık köyü antep fıstığı üreticisi Haci Okumuş ve ailesini kozlu bölgesindeki antepfıstığı bahçelerinde ziyaret ederek bu yıl ki ürün bolluğu ve kalitesi konusunda uzun süre sohbet etti. Bu yılın antepfıstığında verim yılı olduğunu belirten Haci Okumuş, ”Araban ilçesine bağlı Yaylacık köyü antep fıstığı üreticileri olarak bu yıl Allah’tan istediğimiz yüksek rekolteyi çok şükür Allah bize verdi. Fiyatın da biz üreticileri mağdur etmeyecek, kazanç sağlayacak kadar bir antep fıstığının gerçek fiyatında gerçekleşirse mutlu olacağız” dedi.
Başkan Özdemir de, ’’Bu yıl antep fıstığının verim yılı olması, kış ve bahar mevsiminde yağışların istenilen ölçüde gerçekleştiği için antep fıstığı ağaçlarının suya doyması nedeniyle bu yıl Araban ilçesi bölgesindeki antep fıstığı bahçelerinde hem kalite hem de verimin istenilen ölçüde yüksek gerçekleşmesini bekliyoruz. Bu yıl yüksek rekolte ile birlikte fiyatında üreticilerimizi mağdur etmeyecek oranda gerçekleşmesi üreticilerimiz kadar ben de memnun olacağım’’ dedi.İHA


Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *