ANASAYFA arrow right Güncel

Huzurevi sakinlerine kuaför ve kişisel bakım hizmeti veriliyor

Huzurevi sakinlerine kuaför ve kişisel bakım hizmeti veriliyor
YAYINLAMA: 18 Temmuz 2024 / 19.58
GÜNCELLEME: 18 Temmuz 2024 / 19.58

Nizip Belediyesi ekipleri, Huzurevi’nde yaşamlarına devam eden Huzurevi sakinlerine kuaför ve kişisel bakım hizmeti sundu.

Sosyal belediyecilik projelerini bir bir hayata geçiren Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, Huzurevi’nde misafir edilen huzurevi sakinlerini unutmadı.

Proje kapsamında Nizip Huzurevi'ni ziyaret eden ekipler, burada Belediye Başkanı Ali Doğan'ın selamını illetikleri Huzurevi sakinlerine traş ve kuaförlük hizmeti sunarak hijyen seti hediye ettiler. 

Hem ziyaretten hem de kendilerine sunulan kişisel bakım hizmetinden duydukları sevinç ve mutluluğu dile getiren Huzurevi sakinleri, ekiplere ve kendilerini unutmayan Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan'a teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Ali Doğan ise, 'Vatandaşlarımıza verdiğimiz değeri göstermek ve yaşamlarını kolaylaştıracak katkılar sunabilmek için çeşitli projeleri hayata geçiriyoruz. Huzurevi sakinlerini ziyaret eden ekiplerimiz,  huzur evinde yaşamlarına devam eden kıymetli büyüklerimize hijyen seti hediye ederek ücretsiz traş ve kuaförlük hizmeti sundular. İlkini Huzurevi'nde gerçekleştirdiğimiz hizmetimizi kendi ihtiyaçlarını karşılayamayan, engelli, yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerine kadar taşıyacağız' dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *