ANASAYFA arrow right Güncel

Kilis’te öldürülen anne ve kızın katil zanlısı adliyeye sevk edildi

YAYINLAMA: 23 Ağustos 2022 / 16.59
GÜNCELLEME: 23 Ağustos 2022 / 16.59
Merkez ilçeye bağlı Topdağı (Kefiz) köyünde dün hayvan otlatan bir çoban, yol kenarındaki arazide 100 metre arayla hareketsiz yatan 2 kadını görünce durumu jandarma ekiplerine bildirmiş, Kilis İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları titiz çalışma sonucu olayın faili Suriye uyruklu Ş.H.S.'yi (30) Gaziantep’te düzenlediği operasyonla yakalamıştı.

Ölenlerin ise Suriye uyruklu 50 yaşındaki Nura Hac Süleyman ile 13 yaşındaki kızı Riham Ali Elmuhammed olduğu belirlenmişti.

Suçunu itiraf etti

Kilis'e getirilen ve jandarmada çapraz sorguya alınan Ş.H.S. suçunu itiraf etti. Geniş güvenlik önlemleri altında Ş.H.S. adliyeye sevk edildi. Bıçaklanarak öldürülen anne ve kızının cenazelerinin ise yarın akrabaları tarafından teslim alınması bekleniyor.

Kilis’te dün ölü bulunan anne ve kızın kimliği belirlendi. Öldürülen anne ve kız ile katil zanlısının yabancı uyruklu oldukları belirlendi.

Dün hayvan otlatan bir çoban, Merkez ilçeye bağlı Topdağı (Kefiz) köyünde yol kenarındaki arazide 100 metre arayla hareketsiz yatan iki kadını görünce durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Ardından anne kızın cesetleri hastane morguna kaldırıldı. Jandarma ekiplerinin yaptığı titiz çalışma sonucu, bıçaklanarak öldürüldükleri tespit edilen kişilerin Suriye uyruklu 50 yaşındaki Nura Hac Süleyman ile 13 yaşındaki kızı Riham Ali Elmuhammed olduğu belirlendi. Katıl zanlısı, jandarma tarafından Gaziantep’te düzenlenen operasyon sonucu yakalandı. Suriye uyruklu zanlı Ş.H.S. (30) gözaltına alınarak Kilis’e getirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *