İftar yemeğinden sonra Türkiye ekonomisi, güncel siyaset ile sektörün son durumu gibi güncel konular ele alındı, görüş alışverişinde bulunuldu.
MİSİAD Gaziantep İl Başkanı Muhammet Yıldız, “MİSİAD olarak her yıl olduğu gibi bu yılda geleneksel iftar yemeğimizi gerçekleştirdik. Bizleri kırmayıp gelen tüm misafirlerimize teşekkür ederiz. MİSİAD olarak, ülke için gece-gündüz demeden çalışıyoruz, çalışmaya da devam ediyor. Şu anda Avrupa’nın ve dünyanın birçok ülkesinde temsilciliklerimizi açmış bulunmaktayız” ifadelerini kullandı.
Geleneksel iftar programını her yıl devam ettireceklerini ifade eden Yıldız,
“Böylesi güzel bir ayda sektör temsilcileriyle, MİSİAD ilçe Başkanlarımız ve dostlarımızda bir araya geldik. Çok güzel bir program oldu. İftar sonrasında Türkiye ekonomisi, güncel siyaset ile sektörün son durumu gibi güncel konular ele alındı, görüş alışverişinde bulunuldu. Gerçekten herkesin çok istifade ettiği bir program oldu. MİSİAD olarak, birçok projemiz bulunuyoruz. Zaman içerisinde bu projelerimizi tek tek hayata geçirmeye başlayacağız.”
