New York Times muhabirinin, kapalı gerekçesiyle Zeugma Müzesi ne alınmamasıyla ilgili tepkiler üzerine Kültür ve Turizm Müdürü Salih Efiloğlu açıklama yaptı
Gazeteniz Sabahın New York Times Gazetesindeki Seth Kugelin makalesine dayarak yaptığı haber üzerine Kültür ve Turizm Müdürü Salih Efiloğlu gazetemize yaptığı açıklamada, Vali Bey talimat verdi. Zeugma Müzesi bugün itibariyle ziyaretçilere resmen kapısını açıyor diye konuştu.
Müzenin kapısından geri döndü
New York Times Gazetesi muhabiri Seth Kugel, New Yorkta bulunan Kültür ve Turizm Bakanlığı ofisinden gazetesine gönderilen basın açıklamasında Zeugma Mozaik Müzesinin ziyarete açıldığının bildirilmesi üzerine geldiği Gaziantepte açık değil gerekçesiyle Zeugma Mozaik Müzesine alınmadığını yazmıştı.
Bundan sonraki fırsatlar kaçmasın!
New York Times gibi dünyanın en önemli yayın organlarından birinde müzenin reklamının yapılma fısatının elden kaçırılması üzerine , Seth Kugelin kaleme aldığı yazıdan önemli bölümler gazeteniz Sabah tarafından tercüme edilerek okurlarımıza duyurulmuştu. Konuya duyarlılık gösteren Kültür ve Turizm Müdürü Salih Efiloğlu dün gazetemizi arayarak, Va Süleyman Kamçının talimatı doğrultusunda dün müzenin müteahhitten teslim alındığını ve bugünden ititbaren de ziyarete açıldığını duyurdu.
YAYINLAMA: 15 Nisan 2020 / 22.57
GÜNCELLEME: 15 Nisan 2020 / 23.54
İlginizi Çekebilir
İhracatta sürdürülebilir başarı yalnızca kaliteli üretimle sınırlı değil
#Güncel / 23 Temmuz 2026
HKÜ Rektörlüğüne Prof. Dr. Gül Rengin Küçükerdoğan atandı
#Güncel / 23 Temmuz 2026
Dağlı, yeniden SANKO Üniversitesi rektörü
#Güncel / 23 Temmuz 2026
Gaziantep Valiliği personeline dezenformasyonla mücadele eğitimi verildi
#Güncel / 23 Temmuz 2026
Belirli trafik ihlallerinde ehliyet iptal edilecek
#Güncel / 23 Temmuz 2026
Vatandaş, borç sarmalında yaşam mücadelesi veriyor
#Güncel / 22 Temmuz 2026
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
