ANASAYFA arrow right Güncel

Özseven: Seçimin kaybedeni yok, mesleğimiz kazandı

Özseven: Seçimin kaybedeni yok, mesleğimiz kazandı
YAYINLAMA: 30 Mayıs 2022 / 19.16
GÜNCELLEME: 30 Mayıs 2022 / 19.16
Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası 24.Olağan Genel Kurulu bir otelde mali ve denetim raporlarının okumasına takiben geçtiğimiz Pazar günü oda idare binasında yapılan seçimle sonuçlandı.

Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu mevcut Başkanı Hakan Özseven’in başında olduğu Dinamik Grup rakibi olduğu Değişim, Reform, Gazikent gruplarını geride bırakarak 7 kişilik yönetimin 4 ünü alarak salt çoğunluğu elde etti.

Yönetim Kurulu seçimlerinde Dinamik Grup 1547 seçmenden 814 ünü alarak 4 Yönetim Kurulu Üyeliği, Değişim Grubu 1 Yönetim Kurulu Üyeliği, Reform Grubu  1 Yönetim Kurulu Üyeliği, Gazikent Grubu  1 Yönetim Kurulu Üyeliği elde ettiler.

Seçim sonrası bir açıklama yapan Özseven 24. Olağan Genel Kurulu sonuçlarının  Muhasebe Mesleği ve Gaziantep için hayırlı olmasını dileyerek seçimin kaybedenin olmadığını mesleğin kazandığını ifade etti. Özseven “Bir dahaki seçimde umarım birlikte tek liste halinde seçime gireriz. Hedefimiz ve dileğimiz bu olsun” temennisinde bulundu.

Meslektaşları ise Özseven’i tebrik ederek kutladılar.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *