ANASAYFA arrow right Güncel

PTT çalışanları bir an önce aşı olmalı

PTT çalışanları bir an önce aşı olmalı
YAYINLAMA: 04 Mayıs 2021 / 19.13
GÜNCELLEME: 04 Mayıs 2021 / 19.50
Birlik Haber Sen Gaziantep İl Başkanı İbrahim Halil Yorulmaz, PTT çalışanlarının bir an önce aşı olması gerektiğini vurguladı.

Yorulmaz, “Bir yılı aşkın süredir pandemi döneminde çalışıyoruz, mücadele ediyoruz, kendimizi ve ailemizi korumaya çalışıyoruz. Bizlere verilen sözlerin tutulmasını ve hak ettiğimiz aşının yapılmasını istiyoruz. Savaşlarda cepheye haber taşıyan PTT A.Ş salgın zamanında ihtiyaç sahiplerine gerek maske gerek yardım kolisi gerekse yardım, emekli ve sosyal yardım parası ödemesi için her haneye gitmektedir. Dolayısıyla PTT çalışanlarına bir an önce aşı yapılmalı” çağrısı yaptı.
PTT çalışanlarının çoktan aşı olmayı hak ettiğini belirten Başkan Yorulmaz, “Pandemi sürecince tam destek vererek ne uzaktan ne de esnek sistemde çalıştı. Her gün çalışan PTT çalışanları aşı olmayı çoktan hak etmiştir. Bu konuda yetkililerden destek bekliyoruz” açıklamasını yaptı. Özer Karınca  

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *