ANASAYFA arrow right Güncel

Sorunların çözümü için elimizden gelen gayreti göstereceğiz

Sorunların çözümü için elimizden gelen gayreti göstereceğiz
YAYINLAMA: 29 Temmuz 2021 / 16.54
GÜNCELLEME: 29 Temmuz 2021 / 16.54
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ve AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ile birlikte Çetin Emeç Caddesi üzerinde hizmet veren esnafı ziyaret ettiler.

Esnafın, taleplerini ve sorunlarını dinleyen Başkan Fadıloğlu ile Milletvekili Koçer, taleplerin karşılanması, sorunların çözümü için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade ettiler.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, farklı mahallelere gerçekleştirdiği ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Başkan Rıdvan Fadıloğlu; AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, AK Parti Şehitkamil İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Durmuş ve parti üyeleri ile birlikte Çetin Emeç Caddesi hizmet veren esnafı ziyaret etti.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *