ANASAYFA arrow right Güncel

Traktör kazalarının önüne geçmek için reflektör dağıttı

Traktör kazalarının önüne geçmek için reflektör dağıttı
YAYINLAMA: 22 Ağustos 2024 / 16.22
GÜNCELLEME: 22 Ağustos 2024 / 16.22

Nizip Belediyesi ekipleri, traktör kazalarının önüne geçmek amacıyla Nizip-Karkamış yolunda reflektör dağıtımı gerçekleştirdi.

Uygulama noktasında gerçekleşen programda, sürücülere reflektörün önemini anlatan ekipler, traktör ve kamyonetlere reflektör taktılar.

Uygulama ile ilgili açıklama yapan Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, reflektörlerin gece görünürlüğü açısından çok önem arz ettiğini söyledi.

Trafik kurallarının herkes için önemli olduğunu hatırlatan Doğan şunları kaydetti.

 “İlçemizde fıstık hasadı devam ediyor. Bütün üreticilerimize bereketli, hayırlı bir sezon diliyorum. Bilindiği üzere özellikle sezon boyunca çiftçilerimiz hasat ettiği ürünlerin büyük bir kısmını traktörlerle taşıyorlar bundan dolayı ne yazık ki istemediğimiz trafik kazaları meydana gelmekte ve can kayıpları yaşanmaktadır. Alacağımız basit tedbirlerle bu kazaların, can kayıplarının önüne geçebiliriz. İşte bu sebeple bölgedeki traktörlere reflektör desteği sağladık. Ekiplerimiz belirlenen bölgede dağıtımlarına devam edecektir. Bu reflektörler kazaların önlenmesine çok büyük bir etki sağlamaktadır. İnşallah tüm çiftçilerimiz bu konuda duyarlı olur”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *