ANASAYFA arrow right Güncel

Vatandaşların sorunlarını dinledi

Vatandaşların sorunlarını dinledi
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 01.54
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 01.54
Tayyar, bu ay içerisinde İslahiye ilçesine bağlı 49 köyü ziyaret etti.
AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, bu ay içerisinde İslahiye ilçesine bağlı 49 köyü ziyaret etti. Tayyar, ziyaretlerin son etabını, Zincirli, Elbistanhüyük, Bayraktepe, Örtülü, Yeşilova, Akınyolu, Karakaya, Ortaklı ve Yesemek köylerinde yaptığı incelemelerle tamamladı.Tayyar'ın köy gezilerinin bazılarına Kaymakam Osman Beyazyıldız ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cafer Yılmaz da eşlik etti. Hava sıcaklığının 42 dereceyi gösterdiği Ağalarobası köyünde ayakkabısını çıkararak soğuk kuyu suyunun aktığı yerde serinleyen Tayyar, gezdiği köylerde vatandaşların sorunlarını dinledi.
Yapamayacakları hiçbir şeyin sözünü vermediklerini ifade eden Tayyar, göreve geldiği bir yılda birikmiş 30 yılın sorunlarına kısa sürede çözüm arayışına gittiklerini belirtti.
Köylerde yaşayan kadınlarla da görüşen ve sorunlarını dinleyen Tayyar'dan çocuklar, köylerine park yapılmasını istedi. Köy korucusu iken emekli olan Mustafa Polat (57), Milletvekili Tayyar'dan korucuların maaşlarının düzenlenmesini talep ederken sarf ettiği sözler, herkesi güldürdü.
Ziyaretler sırasında bazı vatandaşlar da köylerine dolmuş gelmesini talep etti.
Milletvekili Tayyar, sorunların çözümü konusunda zaman zaman yetkilileri arayarak görüşmeler yaptı.
AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erdoğan ve ilçe yönetiminin de katıldığı köy gezilerini tamamlayan Tayyar, ilçe merkezindeki parti binasında yaptığı toplantıda, gezilerde kendisine eşlik edenlere teşekkür etti.
Tayyar, İslahiye'deki birlik ve beraberliğin devam etmesi dileğinde bulundu. AA


Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *