ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

AKP kadrolaşmaktan hizmete zaman bulamıyor

AKP kadrolaşmaktan hizmete zaman bulamıyor
YAYINLAMA: 10 Aralık 2021 / 16.07
GÜNCELLEME: 10 Aralık 2021 / 16.07
CHP Büyükşehir Meclis Üyesi Mehmet Atar, AKP’nin sorunlarını çözmek yerine kadrolaşma ile uğraştığını, bunun da ileride sıkıntılara yol açacağını vurguladı.

Ekonomik geleceği parlak değil

AKP’nin seçim meydanlarında halka çeşitli vaadlerde bulunup %35 oy alarak tek başına iktidara geldiğini söyleyen Atar, “Ekonominin geleceği parlak değil. Bunun sorumlusu halk değil, ülkeyi bugüne kadar yönetenler ve halen görevde olan AK Parti iktidardır. Çünkü AK Parti hükümetinde bulunanların büyük bir çoğunluğu geçmişte başka partilerin çatısı altında hükümetlerde görev yaptı” dedi.

Atar, “Bu hükümet yolsuzlukların üzerine gideceğini, dokunulmazlığı sınırlayacağını, savurganlığı önleyeceğini, resmi kurumlarda kadrolaşma yapmayacağını, üretimin önünü açacağını, açlığı, yoksulluğu bitireceğini söyledi, iktidara geldi. Halk bu vaadleri üzerine oy verdi, ama aradan dört ay geçmesine rağmen hiçbir adım atılmadı. Hükümetin tek yaptığı resmi kurumlarda kadrolaşmak. Başka yaptıkları bir şey yok. Böyle devlet mi yönetilir?” diye konuştu.

Yaptıkları tek şey kadrolaşmak

Ülkenin ekonomik kriz içerisinde gırtlağa kadar borca battığını kaydeden Atar, “Devlet bu duruma ve sorunlara çözüm üretilmesi gerekirken kadrolaşma ile uğraşıyor. İnsanlar aç ve perişan, işsizlik hat safhada. Bu sorunlara karşılık gerekli önlem alınmıyor. İleride çok büyük sıkıntılar yaşanabilir” dedi.

Ekonomiyi iyileştirecek program uygulansın

Hükümetin gerekli programı ortaya koyup uygulamaya geçmesini isteyen Atar, “Ekonomiyi düzlüğe çıkaracak, işsizliği önleyecek, istihdam artıran üretimin önünü açacak ellerinde nasıl bir program varsa artık uygulamaya koysunlar” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *