ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Belediyeciliği makamda oturarak yapmayacağım

Belediyeciliği makamda oturarak yapmayacağım
YAYINLAMA: 22 Mayıs 2023 / 18.01
GÜNCELLEME: 22 Mayıs 2023 / 18.02
Ali İhsan Sofuoğlu, Şahinbey belediye başkan aday adaylığı için CHP ilçe başkanlığına başvurdu.

Sofuoğlu, kişisel hesapların, ihtiraslarının kurbanı olmadan toplumsal düşünüp kararlılık içerisinde başarıya giden yolda koşar adımlarla ilerleyeceklerini açıkladı. Sofuoğlu, belediye başkanlığını Ankara’dan veya makamdan oturarak değil halkın içinde yapmak ve hizmet etmek için göreve talip olduğunu açıkladı.

Yerel seçim Türkiye için dönüm noktası

Sofuoğlu, ilçe binasında düzenlediği toplantıda, Türkiye açısından dönüm noktası özelliği taşıyan yerel seçimler için artık geriye sayımın başladığını belirterek, adaylığı ile ilgili şunları söyledi:

“Sosyal demokrat anlayış içerisinde şeffaf belediyecilik sloganıyla çıktığım bu yolda CHP olarak başarıya ulaştığımızdan kuşkum yoktur. 25 yıllık belediyecilik tecrübeliyim Şahinbeylinin hizmetinde kullanmak istiyorum. Belediyecilik önce hizmet demektir. Bir şehirde yeterince hizmet varsa yatırımcı kendiliğinden gelir. Buda işsize iş demektir. Hayatın her alanında çalışan ve çalışmak isteyen, okuyan ve okumak isteyen genç, yaşlı, sağlam ve özürlü olsun kadın erkek herkese güven ve huzur içinde maddi ve manevi açıdan kolaylıklar ve yardımlar sağlamak belediyenin görevidir. Ben bu konuda da iddialıyım. Çünkü kariyerin, deneyimin, iş inancın ve iş anlayışın bunun için yeterlidir. Şahinbey ilçe merkezine adım adım gezdim ve durumunu biliyorum. Kısa ve uzun vadede, yapabileceğin ve sunabileceğim hizmetleri biliyorum. Projelerin hazır” dedi.

Birlik, beraberlik ve dayanışma sağlayacağım

Belediye başkanlığını Ankara’dan veya makamdan oturarak değil, halkın içine inerek yapmak istediğini ve hizmet etmek istediğini söyleyen Sofuoğlu, “Aday olduğum takdirde, birlik beraberlik ve dayanışmayı sağlayacak, tüm aday adaylarımızda tek yumruk olup seçimi kazanmanın mücadelesini vereceğiz. Kişisel hesapların, ihtirasların kurban olmadan toplumsal düşünüp kararlılık içerisinde başarıya giden yolda koşar adımlarla ilerleyeceğiz. CHP’nin Şahinbey ilçesinde sosyal demokrat politikalarını hayata geçirmek ve yılların birikimi ne sahip kadroları iş başına getirmek için göreve talibim. Aday adaylığımı açıklarken, benim gibi bu göreve talip olan diğer aday adayı arkadaşlarıma da başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *