ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

CHP’liler son günü bekledi

CHP’liler son günü bekledi
YAYINLAMA: 22 Mayıs 2023 / 18.02
GÜNCELLEME: 22 Mayıs 2023 / 18.14
CHP’de belediye Başkanlığı, il genel Meclisi ve belediye meclis üyeliği aday adaylıkları için başvurular sona erdi.

Dün son gün olması nedeniyle ilçelerde yoğun başvuru trafiği yaşandı. Şehitkamil‘de belediye başkanı aday adaylığı için Akif Ekici, Ali Şimşek, Zihni Kepkep, Ahmet Yılmaz, Hasan Savrun, Şahinbey de ise Yaşar Ağyüz , Ali İhsan Sofuoğlu ve Mahmut Kozbaş başvurdu.

En fazla başvuru belediye meclisi üyelikleri için oldu. Şehitkamil‘de 50, Şahinbey’de ise 32 kişi belediye meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusu yaptı.

En fazla başvuru Şehitkamil‘de oldu

Şehitkamil‘de aday adaylığı için partide dün yoğun bir gün yaşandı. Başvurusunu son güne bırakan partililer para yatırmak için bankada, başvuru yapmak için partide bekledi. Şahinbey ilçesine nazaran Şehitkamil yoğun başvuru yaşarken belediye başkanlığı aday adaylığı için başvurular tamamlandı. Ayrıca ilçeye bağlı Arıl Belediyesi için Ahmet Pehlivan, Aktoprak Belediyesi için Mustafa Öztürk başvurdu. Belediye meclis üyeliği için 49, il genel meclis üyeliği için 8 kişi başvurdu.

Şahinbey de Sofuoğlu, Kozbaş ve Ağyüz başvurdu

Şahinbey belediye başkan aday adaylığı için dün akşam saatlerine kadar üç kişi başvururken, belediye meclis üyeliği için 32, il genel meclis üyeliği için on kişi başvurdu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *