ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Derneklerin hizmetlerine etkinlik kazandırılacak

Derneklerin hizmetlerine etkinlik kazandırılacak
YAYINLAMA: 01 Temmuz 2024 / 18.49
GÜNCELLEME: 01 Temmuz 2024 / 18.49

Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Gaziantep derneklerinin hizmetlerine etkinlik kazandırmalarına destek olacaklarını söyledi.

Güzelbey, Gaziantep derneklerinin başkan ve yöneticileriyle birlikte düzenlediği toplantıda yaptığı konuşmada, Gazianteplilerin kültür, tanıtım, yardımlaşma ve dayanışma amacıyla Gaziantep dışındaki yerleşim merkezlerinde 15 dernek kurduklarını belirterek, dernek sayısının artırılması gerektiğini vurguladı.

Dernek yöneticilerinden federasyon çatısı altında örgütlenmelerini ve aynı tüzük kapsamında faaliyet göstermelerini isteyen Güzelbey, şöyle konuştu: "Derneklerimiz Gaziantep dışında bizi başarıyla temsil ediyor. Bizim amacımız Gaziantep derneklerinin hizmetlerine etkinlik kazandırmak. Bu toplantıda bu amaçla bir araya geldik. Ayrıca, Gaziantep derneklerinin yöneticilerinden Gaziantep'in kurtuluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenecek kutlama etkinliklerine ilişkin önerilerini dinleyeceğiz."

İstanbul Gaziantepliler Derneği Başkanı İnal Aydınoğlu da Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne üyelik süreciyle birlikte örgütlenmenin daha büyük önem kazandığına dikkati çekerek, "Bu düşünceden hareketle derneklerimizi federasyon çatısı altında bir araya getirmeye çalışıyoruz" dedi.

 Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Ekinci'nin de katıldığı toplantı Büyükşehir Belediyesi Salonu'nda yapıldı.

 

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *