ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Evleri yıkılan vatandaşlar ortada bırakılmamalı

Evleri yıkılan vatandaşlar ortada bırakılmamalı
YAYINLAMA: 11 Mart 2024 / 15.40
GÜNCELLEME: 11 Mart 2024 / 15.40

CHP Gaziantep İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Akyılmaz, evleri yıkılan vatandaşların ortada bırakılmaması gerektiğini söyledi.

Akyılmaz, yaptığı açıklamada, belediyeler tarafından evleri yıkılan vatandaşların kendilerinden yardım istediğini belirtti.

Akyılmaz, kanuna aykırı evleri yıktığı için belediyeyi suçlamadığını ancak belediyelerin de bu vatandaşları ortada bırakmaması gerektiğini kaydetti.

Kış aylarının yaklaştığını anlatan Akyılmaz, evleri yıkılan insanların ortada kaldığını, belediyelerin bu soruna çözüm bulmaları gerektiğini dile getirdi.

Akyılmaz, Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can’ın Güzelvadi mahallesine daha önceki yönetim tarafından yatırım yapılmadığı yönünde beyanlarının olduğunu ileri sürerek şunları söyledi: “Biz mahalle gezileri yaparken vatandaşlar bizlere şikayette bulunuyorlar. Mahalleye hizmet etmek sadece kaldırım yapmakla, etrafı düzeltmekle olmaz. İnsana yatırım yapılmalı. Belediyeleri kanunsuz evleri yıktıkları için suçlamıyorum. Ancak en azından bu insanlara başka yöntemler, başka öneriler sunulup bir çıkar yol gösterilmelidir. Geçim sıkıntısının had safhada olduğu bir dönemde yaşıyoruz. Bu insanların sorumluluğu belediyelerimize aittir.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *