ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Gaziantep, eğitim de model olmalı

Gaziantep, eğitim de model olmalı
YAYINLAMA: 13 Mayıs 2024 / 14.35
GÜNCELLEME: 13 Mayıs 2024 / 14.35

Bilgin, Ahmet Çelebi Okulu'nda incelemede bulundu

Vali Lütfullah Bilgin, Ahmet Çelebi İlköğretim Okulu'nda incelemelerde bulundu.

Bilgin, Vali Yardımcısı Mehmet Kurdoğlu, Şahinbey Kaymakamı Mustafa Esen, İl Milli Eğitim Müdürü Fikret Atak, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Yavaşoğlu ile birlikte yaptığı incelemeler sırasında, okul müdürü Mustafa Demirci'den bilgi aldı.

Okulun şeref defterini imzalayan Vali Bilgin, "Hayırsever ve eğitim gönüllüsü Gaziantepli hemşerimiz Abdulkadir Konukoğlu vasıtasıyla Sani Konukoğlu Vakfı tarafından bakım ve onarımı gerçekleştirilen Ahmet Çelebi İlköğretim Okulu, modern görüntüsüyle çağdaş, çağın gereklerine uygun bir şekil aldı" dedi.

Herkes üzerine düşen görevi yerine getirmeli

Bilgin, Ahmet Çelebi İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören geleceğin teminatı olan çocukların çağın bilim ve teknolojisiyle en iyi şekilde eğitim ve öğretim görmesi için herkesin üzerine düşen görev yapması gerektiğini ifade etti. Gaziantep’teki birçok eğitim kurumunun Gaziantepli hayırsever işadamları tarafından devlet ve vatandaş işbirliğiyle milli eğitime kazandırılmasının sevindirici olduğunu belirten Bilgin, sanayi ve ticaret alanındaki gelişmişliğiyle ülke kalkınmasında model olarak gösterilen Gaziantep'in eğitim de model olma yolunda olduğunu kaydetti.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *